Felsőteste után formás fenekét is megvillantotta Orosz Barbara

Thaiföld műsorvezető utazás Orosz Barbara nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorra posztolja a szebbnél szebb képeket Thaiföldről Orosz Barbi műsorvezető, aki most új perspektívából mutatta meg csodás alakját.

Láthattunk már tőle eddig bikinifelsőben pózolós, szexi fotót, most azonban formás fenekét villantotta meg Orosz Barbara műsorvezető. Az elismerő kommentek sorra záporoznak a fotóhoz, melyen Barbara a fürdőruhához illő táskát is választott: a sárga bikinihez sárga banánokkal díszített hátizsák dukál.

Napsugaras vasárnapot! #feeling #thailand #travelgram #barbiutazik #sunshine @orosz_barbara_tusarok

Orosz Barbara-Tűsarok (@orosz_barbara_tusarok) által megosztott bejegyzés,

Hajléktalanná vált Diana hercegné egykori sofőrjehttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalanna-valt-diana-hercegne-es-karoly-herceg-egykori-soforje.htmlHajléktalanként él Diana hercegné egykori sofőrje, az 50 éves Mark Roberts. TV + Sztárok--Anyaszült meztelenre vetkőzött közösségi oldalán Rita Ora énekesőhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-anyaszult-meztelenre-vetkozott-kozossegi-oldalan-rita-ora-enekeso.htmlA naplementével a háttérben anyaszült meztelenül pózol közösségi oldalán Rita Ora énekesnő, már több mint fél millió rajongója kedvelte posztját. TV + SztárokOrigoRomantikus lánykérés: moziban ereszkedett térdre Idris Elba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-romantikus-lanykeres-moziban-ereszkedett-terdre-idris-elba-video.htmlNyilvánosan, egy moziban kérte meg fiatal barátnője kezét Idris Elba. A megható jelenetről videó is készült. TV + Sztárok--Cipője miatt került kellemetlen helyzetbe Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-cipoje-miatt-kerult-kellemetlen-helyzetbe-a-terhes-katalin-hercegne.htmlKisebb kellemetlenség érte a 7 hónapos terhes Katalin hercegnét: egy hivatalos eseményen a magassarkú cipője szorult be a járda szélén lévő rácsba. TV + Sztárok--Ismert rockzenész tolta le a nadrágját a Story Gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-rockzenesz-tolta-le-a-nadrgajat-a-story-galan.htmlAz idei Story Gála sem múlt el kínos pillanat nélkül: egy rockzenész tolta le a nadrágját a közönség előtt, végül a biztonságiak tessékelték ki a bulitól. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka és Shane Tusup egyáltalán nem találkoznak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hosszu-katinka-es-shane-tusup-nem-talalkoznak-egymassal.htmlPontosan még mindig nem lehet tudni, hogy miért ment szét Hosszú Katinka és Shane Tusup, az viszont biztos, hogy nem békülnek sőt, egyre távolabb kerülnek egymástól. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.