Ismert rockzenész tolta le a nadrágját a Story Gálán

Forrás: Facebook/Story -
rockzenész nadrág Story Gála botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Story Gála sem múlt el kínos pillanat nélkül: egy rockzenész tolta le a nadrágját a közönség előtt, végül a biztonságiak tessékelték ki a bulitól. 

Mindig kérdés, hogy a Story Gálán vajon el tudják-e engedni magukat a sztárok, nos, van olyan, akinek túlságosan is sikerült. Egy rockzenész megmozdulása tette mindenki számára felejthetetlenné és kicsit kínossá az estét. Az illető többet ivott a kelleténél, és miközben Nyári Károly zongorajátékával kápráztatta el a közönséget, ő fogta magát, és letolta a nadrágját.

Botrányba fulladt a Story Gála Forrás: Facebook/Story

Az illető tombolását az előtérben folytatta: negyedórás ordítozás után rátámadt a biztonsági őrökre, akik a lehető leghiggadtabban kezelték a részeg férfit. Hiába támadt rájuk ököllel, a biztonságiak nyugodtak maradtak, és végül sikerült távozásra bírni a rockert.

A Bors számolt be az esetről, és ugyan nem említi az illető nevét, annyit elárul, hogy egy ismert rockzenészről van szó, és ahol ő feltűnik, ott garantált a botrány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.