66 évesen újra apai örömök elé nézhet Pataky Attila

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
baba család Pataky Attila gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila elárulta, a sorsra bízza, hogy születik-e újabb gyermeke, de ha úgy alakul, akkor biztosan elkényezteti majd a kicsit.

Pataky Attila, aki nemrég még az ufókról értekezett, az ACNewsnak adott interjút, amelyben elmesélte, 66 évesen sem szeretne visszavonulni és gőzerővel készül a márciusi nagykoncertjére. Mint mondja, nem tervez nagyon előre, inkább a jelenre koncentrál. Úgy véli, ha a sors úgy hozza, lehet, hogy feleségétől, Orsitól születik még egy gyermeke.

Ha benne van a sorsunkban, hogy itt fog üvölteni egy gyerek, akkor kényeztetni fogom és mindent megadok neki. Az már nem biztos, hogy a 30. születésnapján ott lehetnék, de ennek nincs is jelentősége. Ha meghalok, akkor Orsi neveli tovább, illetve a két fiam. Segítik a féltestvérüket. Semmire sem görcsölök rá." – árulta el Pataky Attila, majd hozzátette, kiváló férjnek tartja magát. „A feleségem az ország legjobb sminktetoválója, de már abbahagyta, mert mellettem nem kell dolgoznia. Mégiscsak rocksztár vagyok. Csak a barátainak tetovál néha. Én első osztályú masszőr vagyok, az az egyik szakmám. Ennek előnyeit a feleségem is kiélvezheti. Ami a háztartást illeti, elpakolok és el is mosogatok magam után."

Pataky Attila 66 évesen nézne újra apai örömök elé Forrás: MTI/Mohai Balázs
Újra rátalált a boldogság Dér Henire, most először beszélt kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-ujra-ratalalt-a-boldogsag-der-henire-most-eloszor-beszelt-kapcsolatarol.htmlDér Heni újra szerelmes, tévénézők előtt vallott arról, hogy 3 hónapja boldog párkapcsolatban él. TV + Sztárok--4 éves kisfia haját festette be Amber Rose - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-eves-kisfia-hajat-festette-be-amber-rose-foto.htmlAmber Rose szőkére festette 4 éves kisfia haját, rajongói nagyon kiakadtak. TV + Sztárok--4 hónapja szabadult a börtönből, máris filmszerepet kaphat O.J. Simpsonhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-honapja-szabadult-a-bortonbol-maris-filmszerepet-kaphat-oj-simpson.htmlHamarosan a mozivásznon tűnhet fel az októberben szabadult O.J. Simpson. A színészt állítólag Sacha Baron Cohen kérte fel egy szerepre. TV + SztárokAFPKelemen Anna most az erkélyen vonaglik egy szál tangában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-kelemen-anna-most-az-erkelyen-vonaglik-egy-szal-tangaban-foto.htmlKelemen Anna friss fotóján az erkélyen vonaglik egy szál tangában és csizmában. TV + SztárokOrigoPucér fotót osztott meg magáról a várandós Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-pucer-fotot-osztott-meg-magarol-a-terhes-chrissy-teigen.htmlMeztelenül főzőcskézett a várandós modell, Chrissy Teigen, amiről még fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Hajléktalan volt a Michelin-csillagos sztárséf, Alan Geaamhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-hajlektalan-volt-a-michelin-csillagos-sztarsef-alan-geaam.htmlHajléktalanból Michelin-csillagos sztárséf vált: Alan Geaam élettörténete nem mese, hanem valóság. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.