Dévényi Tibi bácsi életéről mesélt - exkluzív interjú

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
műtét interjú Dévényi Tibi bácsi videó exkluzív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu megírta, műteni kell  az ország elsőszámú levezlovasát, Dévényi Tibi bácsit, aki exkluzív interjút adott kollégánknak.

Kollégánknak adott exkluzív interjút Dévényi Tibor, aki élete fontos időszakairól mesélt.

Sztárok, akik a szívük miatt kerültek kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20180209-szivbeteg-hiressegek.htmlAkár fiatal hírességekről, akár sokat tapasztalt, idősebb világsztárokról van szó, a különböző szívbetegségek nem válogatnak. Nézzük, kik azok a celebek, akik a szívük miatt kerültek kórházba. Dr. Life--Orosz Barbi megsérült: rázárta a kocsiajtót az ujjárahttp://www.life.hu/drlife/20180213-orosz-barbi-megserult-razarta-a-kocsi-ajtajat-az-ujjara.htmlOrosz Barbit apró, de annál fájdalmasabb baleset érte: rázárta a kocsiajtót az ujjára, a fájdalomtól azonnal összerogyott. Dr. LifeOrigoMűteni kell Dévényi Tibi bácsithttp://www.life.hu/drlife/20180213-meg-kell-muteni-devenyi-tibi-bacsit.htmlMegműtik Dévényi Tibort: a DJ-nek a jobb lába miatt kell kés alá feküdnie. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoKefir édesanyja perli a könyvtárat az őt ott ért balesete miatt: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180212-kefir-edesanyja-perli-a-konyvtarat-az-ot-ott-ert-balesete-miatt.htmlKefir édesanyja komoly balesetet szenvedett, egy siófoki könyvtár lépcsőjéről esett le. Komoly sérüléseket szenvedett, perre viszik az ügyet. Dr. LifeOrigoDean Carron évek óta él a 31,7 kilogrammos sérvvel, nem mer emberek közé mennihttp://www.life.hu/drlife/20180212-dean-carron-evek-ota-el-a-31-7-kilogrammos-servvel-nem-mer-emberek-koze-menni.htmlBiztonsági őrként dolgozott, most hajnali kettőkor jár vásárolni, hogy ne kelljen látnia, hogyan néznek rá az emberek. Dean Carron a világ legnagyobb sérvét, mintegy 31,7 kilogrammos többletsúlyt cipel a testén. Dr. Life--Szörnyű kínokat él át a 19 éves lány: eutanáziát kér az elnöktőlhttp://www.life.hu/drlife/20180211-szornyu-kinokat-el-at-a-19-eves-lany-eutanaziat-ker-az-elnoktol.htmlRejtélyes betegségben szenved egy 19 éves chilei lány, aki az eutanázia engedélyezését kéri országa elnökétől. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.