Keira Knightley film Igazából szerelem korkülönbség megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös dologra derült fény az Igazából szerelem című film kapcsán: kiderült, hogy a két színész, Keira Knightley és a Samet alakító Brodie Sangster között valójában csupán 5 év korkülönbség van.

Bizonyára mindenki emlékszik az Igazából szerelem két szereplőjére, Julietre és a kis Samre. Míg az egyikük a filmben férjhez megy, addig a másik még csak egy szerelmes kisiskolás. Ha azonban megnézzük a tényeket és megvizsgáljuk, hogy pontosan hány évesek voltak akkor a színészek, akkor furcsa dologra döbbenhetünk rá.

A Julietet alakító Keira Knightley a film forgatásakor 18 éves volt, ebben talán semmi meglepő nincs, ám ha eláruljuk, hogy a koránál jóval fiatalabbnak kinéző fiú, Brodie Sangster valójában nem 8, hanem 13 éves volt, akkor ráébredhetünk arra, hogy közöttük csupán 5 év a korkülönbség.

Így utólag belegondolva szinte alig hisszük el...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.