Macskáit hiányolja, és közösségi oldalán szomorkodik Vajna Tímea

Andy Vajna megcsalás szakítás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story Gála óta felbojdult a sztárvilág, hiszen Andy Vajna nem feleségét, Tímeát, hanem titkárnőjét vitte el az eseményre. Vajna Tímea közösségi oldalára posztolt szomorú képet. 

"Bárcsak a cicáim velem lennének" - olvashatjuk Vajna Tímea Instagramra feltöltött képe mellett. Az utóbbi napokban találgatások kaptak szárnyra, amikor kiderült, hogy a Story Gálára Andy Vajna nem őt, hanem titkárnőjét vitte magával. Talán ezért szomorkodik az Amerikában lévő díva, aki posztjaihoz rohamosan gyülekező kommentjeiben kap hideget-meleget követőitől.

Bárcsak a cicáim velem lennének #bengal #cat

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

66 évesen újra apai örömök elé nézhet Pataky Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180213-66-evesen-ujra-apai-oromok-ele-nezhet-pataky-attila-csaladalapitas.htmlPataky Attila elárulta, a sorsra bízza, hogy születik-e újabb gyermeke, de ha úgy alakul, akkor biztosan elkényezteti majd a kicsit. TV + Sztárok--Ábel Anita a TV2 után a Boldogságóra program tehetségkutatójában zsűrizikhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-abel-anita-a-tv2-utan-a-boldogsagora-program-tehetsegkutatojaban-zsurizik.htmlÚj munkát talált Ábel Anita, miután a TV2 a Sztárban sztár + 1 kicsi forgatása után már nem láthatjuk őt a képernyőn. TV + Sztárok--4 éves kisfia haját festette be Amber Rose - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-eves-kisfia-hajat-festette-be-amber-rose-foto.htmlAmber Rose szőkére festette 4 éves kisfia haját, rajongói nagyon kiakadtak. TV + Sztárok--Bajusztria lett Nánási Pál és Ördög Nóra új videoblogjának nevehttp://www.life.hu/sztarok/20180213-bajusztria-lett-nanasi-pal-es-ordog-nora-uj-videoblogjanak-neve.htmlMagyarország egyik kedvenc sztárpárja újabb videoblogot indít, Nánási Pál és Ördög Nóra rajongóikat kérte fel arra, hogy segítsenek nevet választani „új gyereküknek". TV + Sztárok--Kovács Patrícia sorozatbeli karaktere szakított a nála 15 évvel fiatalabb Dáviddalhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-kovacs-patricia-sorozatbeli-karaktere-szakitott-a-nala-10-evvel-fiatalabb-daviddal.htmlNehéz döntést kellett meghoznia a Kovács Patrícia által megformált karakternek a Korhatáros szerelem című sorozat előző epizódjában. A 39 éves Eszter ugyanis szakított kedvesével, a 24 éves Dáviddal. TV + Sztárok--Újra rátalált a boldogság Dér Henire, most először beszélt kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-ujra-ratalalt-a-boldogsag-der-henire-most-eloszor-beszelt-kapcsolatarol.htmlDér Heni újra szerelmes, tévénézők előtt vallott arról, hogy 3 hónapja boldog párkapcsolatban él. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.