Skóciában romantikázik Valentin-napon párjával az Oltári csajok sztárja, Dér Zsolt

Dér Zsolt sorozat Valentin-nap szerelem Oltári csajok (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máshogyan értelmezik a Valentin-napot az Oltári csajok sztárjai, míg Dér Zsolt kiemelt jelentőséget tulajdonít az ünnepnek, addig a sorozat Pirosát alakító színésznő, Michl Juli ilyenkor inkább anti-Valentin-napot tart.

Az Oltári csajok Janija, azaz Dér Zsolt iskolapéldája annak, hogyan kell egy életre különlegessé tenni a Valentin-napot, és kimutatni érzéseinket.

Az első nagy szerelmemmel – aki azóta is a legjobb barátom – 16 évesen kitaláltuk, hogy bármerre is sodor minket az élet, Valentin-napon mindig találkozni fogunk és valami kis aprósággal lepjük meg egymást. Persze én ezt eddig mindig elfelejtem és tök ciki, mikor a kabátzsebemben kotorászok és kamuzok valamit az ajándékról. De minden évben megcsináljuk. Régen a Millenárisnál volt egy fa, persze már kivágták, de ott szoktunk találkozni. Most már csak elképzeljük, hogy ott a fa is" – kezdte Dér Zsolt, aki a mostani kedvesével elvileg nem itthon ünnepel. „Ha minden jól megy, akkor pont Skóciában leszünk, a Rona nevű kis skót szigeten, ahol a szerelmem szülei egy tanulmányi kiránduláson egymásba szerettek, és megígérték a páromnak, hogy egyszer elviszik oda, de soha nem jött össze. Találtam ott egy kis házat a tengerparton, régebben csőszkunyhó volt, csak valaki rendbe hozta. Minipanziót épített belőle, egy madárrezervátum közepén van. A szerelmem oda van a lundákért – ez egy északi madárfajta – és állítólag a házból látni lehet a madarakat. Mindketten imádunk úszni a tengerben, szóval, ha minden jól megy, emlékezetes Valentin-nap lesz."

Michl Juli anti-Valentin-napot tart Forrás: Krulik Marcell Benjamin/Krulik Marcell

Zsolttal ellentétben a cserfes, szerelmes Pirost alakító Michl Juli kissé más szemszögből közelíti meg február 14-ét, mondhatni egyenesen tiltakozik a Valentin-nap ellen.

Soha nem tartottam ezt az ünnepet. Nem értem, miért kéne egy napot kinevezni a szerelem napjának, minden pillanatnak annak kellene lennie. Az eredete nagyon szép, és az is, ha a kisgyerekek meglepik a titkos szerelmüket. De nekem, ha úgy tetszik, minden nap Valentin-nap, mivel, ha szeretek valakit, akkor azt az év minden napján tiszta szívből teszem. Ez a nap sajnos manapság sokszor csak a külsőségekről szól, hogy ki tud nagyobb virágot venni a másiknak. Ez nem szimpatikus, nem őszinte. Van, hogy anti-Valentin napot is tartok! Ilyenkor összeülünk páran, és megnézünk valami véres horrorfilmet" – mondta Juli.

Újra rátalált a boldogság Dér Henire, most először beszélt kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-ujra-ratalalt-a-boldogsag-der-henire-most-eloszor-beszelt-kapcsolatarol.htmlDér Heni újra szerelmes, tévénézők előtt vallott arról, hogy 3 hónapja boldog párkapcsolatban él. TV + Sztárok--4 hónapja szabadult a börtönből, máris filmszerepet kaphat O.J. Simpsonhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-honapja-szabadult-a-bortonbol-maris-filmszerepet-kaphat-oj-simpson.htmlHamarosan a mozivásznon tűnhet fel az októberben szabadult O.J. Simpson. A színészt állítólag Sacha Baron Cohen kérte fel egy szerepre. TV + SztárokAFPStohl András drogos színészt alakíthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-stohl-andras-drogos-szineszt-alakit-valami-amerika-3.htmlEgy drogos színészt alakít a Valami Amerika 3-ban Stohl András. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPucér fotót osztott meg magáról a várandós Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-pucer-fotot-osztott-meg-magarol-a-terhes-chrissy-teigen.htmlMeztelenül főzőcskézett a várandós modell, Chrissy Teigen, amiről még fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Kelemen Anna most az erkélyen vonaglik egy szál tangában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180212-kelemen-anna-most-az-erkelyen-vonaglik-egy-szal-tangaban-foto.htmlKelemen Anna friss fotóján az erkélyen vonaglik egy szál tangában és csizmában. TV + SztárokOrigoAlkohol- és drogfüggőségéről vallott Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20180211-alkohol-es-drogfuggosegerol-vallott-krasznai-tunde.htmlAlkohol- és drogfüggőségéről vallott az X-Faktorban megismert korábbi felnőttfilmes, Krasznai Tünde. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.