Várkonyi Andrea utazással lepte meg Bochkor Gábort: Bonnba küldte édesanyjával

Forrás: FEM3 Café -
Várkonyi Andrea gyerekkor utazás Bonn Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea a Micsoda Nők! című műsorában árulta el, mivel ajándékozta meg Bochkor Gábort: jobbat keresve sem találhatott volna. 

Egyre több dolgot tudhatunk meg Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolatáról, hála az egykori híradós új műsorának, a Micsoda Nők!-nek. Legutóbb arról faggatta vendégeit, hogy ajándékoznának-e olyan utat a párjuknak, mely során a szerelmük gyermekkorának fontosabb helyszíneit keresnék fel újra. Ennek kapcsán ő is mesélt: ő Bonnba küldte Bochkor Gábort az édesanyjával.

Várkonyi Andrea nagyon cuki meglepetést adott Bochkor Gábornak Forrás: FEM3 Café

„Gábor Bonnban nőtt fel, tehát 7 éves korától 14 éves koráig ők Bonnban éltek családilag. Ő ott kezdte az általánost, és oda járt. És 14 éves korában onnan eljöttek, és azóta nem volt Bonnban. Utána egyetemre Berlinbe járt, de Bonnba nem volt. És az egyik karácsonyra azt kapta, hogy az anyukájával együtt – az édesapja nem él már – elmenjenek Bonnba. Oda én nem mentem" – mesélte el Várkonyi Andrea.

Kovács Patrícia sorozatbeli karaktere szakított a nála 10 évvel fiatalabb Dáviddalhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-kovacs-patricia-sorozatbeli-karaktere-szakitott-a-nala-10-evvel-fiatalabb-daviddal.htmlNehéz döntést kellett meghoznia a Kovács Patrícia által megformált karakternek a Korhatáros szerelem című sorozat előző epizódjában. A 39 éves Eszter ugyanis szakított kedvesével, a 24 éves Dáviddal. TV + Sztárok--Újra rátalált a boldogság Dér Henire, most először beszélt kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-ujra-ratalalt-a-boldogsag-der-henire-most-eloszor-beszelt-kapcsolatarol.htmlDér Heni újra szerelmes, tévénézők előtt vallott arról, hogy 3 hónapja boldog párkapcsolatban él. TV + Sztárok--4 hónapja szabadult a börtönből, máris filmszerepet kaphat O.J. Simpsonhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-4-honapja-szabadult-a-bortonbol-maris-filmszerepet-kaphat-oj-simpson.htmlHamarosan a mozivásznon tűnhet fel az októberben szabadult O.J. Simpson. A színészt állítólag Sacha Baron Cohen kérte fel egy szerepre. TV + SztárokAFPHajdú Péter fotóját egy Fabricius Dural nevű férfi lopta el, követői segítségét kérihttp://www.life.hu/sztarok/20180213-hajdu-peter-fotojat-egy-fabricius-dural-nevu-ferfi-lopta-el-koveto-segitseget-keri.htmlFacebook oldalán kéri követői segítségét Hajdú Péter, akinek egy Fabricius Dural nevű férfi lopta el fotóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStohl András drogos színészt alakíthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-stohl-andras-drogos-szineszt-alakit-valami-amerika-3.htmlEgy drogos színészt alakít a Valami Amerika 3-ban Stohl András. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHujber Feri zavartan viselkedett a Valami Amerika 3 díszbemutatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-hujber-ferenc-zavartan-viselkedett-a-valami-amerika-3-diszbemutatojan.htmlA napokban mutatták be a Valami Amerika 3 című filmet a sajtóképviselők előtt, ahol minden színész és a rendező, Herendi Gábor is tiszteletét tette. Mindenki jól érezte magát és szívesen beszélgetett az újságírókkal, Hujber Ferit kivéve...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.