Csősz Boginak magyarul küldött szerelmes üzenetet török férje

Valentin-nap Csősz Boglárka szeretet szerelem Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külön tölti a Valentin napot férjétől Csősz Bogi, aki a Story Gálára is egyedül érkezett. De nem kell szomorkodnia, hiszen már ébredéskor egy szerelmes üzenet várta.

A többek között a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Csősz Bogi közösségi oldalán osztotta meg férje, a török származású Burak Valentin-napi szerelmes üzenetét. Úgy tűnik, nem töltik együtt a szerelmesek ünnepét, Bogi a Sotry Gálára is egyedül érkezett, de láthatjuk, hogy akkor sem feledkeznek meg egymásról, amikor a kötelességek máshová szólítják őket.

"Happy Valentine's Day Everyone! Amikor a török férjed úton van, de reggel magyar üzenetre ébredsz! Köszönöm, szerelmem!" - írta a posztja mellé Csősz Bogi, aki az üzenet tartalmát is megosztotta követőivel. "Ha valamit is jól tettem az életben az az volt, mikor neked adtam a szívem." - állt a hatalmas virágcsokorhoz tartozó levélképen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.