Hernádi Judit Heti Hetes közösségi oldal vallomás kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hernádi Judit elárulta, annak idején miért hagyta ott a Heti Hetest és arról is beszélt, miért nem olvas kommenteket a közösségi oldalakon.

Hernádi Judit Garami Gábor vendége volt a Potyautas legutóbbi epizódjában és elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy annak idején otthagyta a Heti Hetest.

Éppen azt ünnepeltük vagy sirattuk, hogy bezár, abbamarad a Heti Hetes. Aztán abban az adásban, amikor sirattuk, egyszer csak jött valaki, aki közölte, hogy de, lesz ez tovább, csak az RTL II-n. És akkor én úgy éreztem, hogy ezt nem... Ha én valamit elsiratok, eltemetem, azt nem szeretem kiásni. Amikor ez elindult, amikor én belekerültem, az egy olyan világ volt, amikor hinni lehetett abban, hogy van értelme, hogy az embernek véleménye van." – mesélte Hernádi Judit, majd hozzátette, ő kommenteket sem olvas, mert úgy véli, a közösségi oldalakon nem lehet normális párbeszédeket folytatni. „Én nem bírom a Facebookot... Az nem párbeszéd, hogy valaki elmondja a véleményét, majd jönnek utána a kommentek arc nélkül.. Vagy ha oda is tesz egy arcot, bárki lehet... Nem olvasom el, a kritikákat sem. Mert nem érdekel. Engem a közvetlen dolgok érdekelnek, tehát ha kimegyek a színpadra és akkor nagyjából tudom, hogy az jó-e vagy rossz-e, amit csinálok."

Így tölti a Valentin-napot Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180214-igy-tolti-a-valentin-napot-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka egy olaszországi hotelben tölti a Valentin-napot, egyedül. Erről fotókat is posztolt. TV + Sztárok--Szigorú szabályt vezet be II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180214-szigoru-szabalyt-vezet-be-ii-erzsebet-kiralyno-buckingham-palota.htmlII. Erzsébet királynő döntött: környezettudatos életmódra vált a Buckingham-palota. TV + Sztárok--Mészáros Árpád Zsolt az öregedésről: "Én már nem szeretek tükörbe nézni"http://www.life.hu/sztarok/20180214-meszaros-arpad-zsolt-az-oregedesrol-en-mar-nem-szeretek-tukorbe-nezni.htmlNem szereti tükörképét az immár 43 éves Mészáros Árpád Zsolt. A színész azt mondja, már rosszindulatú kollégái is megjegyezték, hogy rosszul néz ki. TV + Sztárok--Elképesztő, mi derült ki az Igazából szerelem sztárjairólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-elkepeszto-mi-derult-ki-az-igazabol-szerelem-sztarjairol-keira-knightley-brodie-sangster.htmlKülönös dologra derült fény az Igazából szerelem című film kapcsán: kiderült, hogy a két színész, Keira Knightley és a Samet alakító Brodie Sangster között valójában csupán 5 év korkülönbség van. TV + SztárokOrigo66 évesen újra apai örömök elé nézhet Pataky Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180213-66-evesen-ujra-apai-oromok-ele-nezhet-pataky-attila-csaladalapitas.htmlPataky Attila elárulta, a sorsra bízza, hogy születik-e újabb gyermeke, de ha úgy alakul, akkor biztosan elkényezteti majd a kicsit. TV + Sztárok--Műsorvezetőként debütál Kollányi Zsuzsi, saját műsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-musorvezetokent-debutal-kollanyi-zsuzsi-sajat-musort-kapott.htmlMűsorvezető lesz a Sztárban sztár egykori szereplőjéből, Kollányi Zsuzsiból. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.