Mészáros Árpád Zsolt az öregedésről: "Én már nem szeretek tükörbe nézni"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Mészáros Árpád Zsolt öregedés tükör vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szereti tükörképét az immár 43 éves Mészáros Árpád Zsolt. A színész azt mondja, már rosszindulatú kollégái is megjegyezték, hogy rosszul néz ki.

30 éve van a színpadon, és saját bevallása szerint ez idő alatt rengeteget változott külsőleg Mészáros Árpád Zsolt. Bár a közönség a mai napig imádja, úgy érzi, elszállt felette az idő.

Én már nem szeretek tükörbe nézni! Már nem az a MÁZS vagyok, aki akkor voltam! Ezt mások is szóvá teszik. Rosszindulatú kollégák és megkeseredett emberek azt mondják, hogy de rosszul nézel ki! Felszedtél néhány kilót?" – nyilatkozta a Ripostnak a színész, majd hozzátette, annak azért nagyon örül, hogy egészséges és láthatja a gyermekeit felnőni. „Engem a gyerekeim töltenek fel, mi mindig alkotunk valamit, vagy hajót építünk, vagy repülőt készítünk együtt. Én mindenre kapható vagyok a gyerekeim kedvéért és szerencsére a párom is nyitott az ilyen programokra."

Mészáros Árpád Zsolt nem szeret tükörbe nézni Forrás: MTI/Zih Zsolt
Elképesztő, mi derült ki az Igazából szerelem sztárjairólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-elkepeszto-mi-derult-ki-az-igazabol-szerelem-sztarjairol-keira-knightley-brodie-sangster.htmlKülönös dologra derült fény az Igazából szerelem című film kapcsán: kiderült, hogy a két színész, Keira Knightley és a Samet alakító Brodie Sangster között valójában csupán 5 év korkülönbség van. TV + SztárokOrigo66 évesen újra apai örömök elé nézhet Pataky Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180213-66-evesen-ujra-apai-oromok-ele-nezhet-pataky-attila-csaladalapitas.htmlPataky Attila elárulta, a sorsra bízza, hogy születik-e újabb gyermeke, de ha úgy alakul, akkor biztosan elkényezteti majd a kicsit. TV + Sztárok--Műsorvezetőként debütál Kollányi Zsuzsi, saját műsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-musorvezetokent-debutal-kollanyi-zsuzsi-sajat-musort-kapott.htmlMűsorvezető lesz a Sztárban sztár egykori szereplőjéből, Kollányi Zsuzsiból. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSkóciában romantikázik Valentin-napon párjával az Oltári csajok sztárja, Dér Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-skociaban-romantikazik-valentin-napon-parjaval-az-oltari-csajok-sztarja-der-zsolt.htmlMáshogyan értelmezik a Valentin-napot az Oltári csajok sztárjai, míg Dér Zsolt kiemelt jelentőséget tulajdonít az ünnepnek, addig a sorozat Pirosát alakító színésznő, Michl Juli ilyenkor inkább anti-Valentin-napot tart. TV + Sztárok--Papi végzettséget szerez A Dal zsűritagja, Mező Misihttp://www.life.hu/sztarok/20180213-papi-vegzettseget-szerez-a-dal-zsuritagja-mezo-misi.htmlHamarosan papi végzettséget szerez a Magna Cum Laude frontembere, A Dal zsűritagja, Mező Misi. TV + Sztárok--Karbantartó lett Victoria Beckhamből - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-karbantarto-lett-victoria-beckhambol-foto.htmlSzürreális fotót posztolt Instagramján Victoria Beckham: magassarkúban, a létra tetején állva szerel valamit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.