Minden eddiginél cukibb fotót posztolt Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
fotó baba Szabó Zsófi Mendel talp cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tüneményes fotót osztott meg közösségi oldalán Szabó Zsófi: a középpontban természetesen ezúttal is a kis Mendel van.

Szabó Zsófi szívesen enged bepillantást családja mindennapjaiba, Instagramján is nagyon aktív, szinte naponta posztol. Persze, van mire büszkének lennie, hiszen van egy szerető férje és egy tündéri kisfia. A 10 hetes Mendel gyorsan cseperedik, és már 4 órát is alszik egyhuzamban. A csinos műsorvezető most egy olyan fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelytől összes rajongója elolvadt. Kisfia és párja, Zsolti talpát fotózta le egymás mellett, a kép már most 10 ezer lájkot kapott.

❤️

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Mészáros Árpád Zsolt az öregedésről: "Én már nem szeretek tükörbe nézni"http://www.life.hu/sztarok/20180214-meszaros-arpad-zsolt-az-oregedesrol-en-mar-nem-szeretek-tukorbe-nezni.htmlNem szereti tükörképét az immár 43 éves Mészáros Árpád Zsolt. A színész azt mondja, már rosszindulatú kollégái is megjegyezték, hogy rosszul néz ki. TV + Sztárok--Elképesztő, mi derült ki az Igazából szerelem sztárjairólhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-elkepeszto-mi-derult-ki-az-igazabol-szerelem-sztarjairol-keira-knightley-brodie-sangster.htmlKülönös dologra derült fény az Igazából szerelem című film kapcsán: kiderült, hogy a két színész, Keira Knightley és a Samet alakító Brodie Sangster között valójában csupán 5 év korkülönbség van. TV + SztárokOrigo66 évesen újra apai örömök elé nézhet Pataky Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20180213-66-evesen-ujra-apai-oromok-ele-nezhet-pataky-attila-csaladalapitas.htmlPataky Attila elárulta, a sorsra bízza, hogy születik-e újabb gyermeke, de ha úgy alakul, akkor biztosan elkényezteti majd a kicsit. TV + Sztárok--Skóciában romantikázik Valentin-napon párjával az Oltári csajok sztárja, Dér Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-skociaban-romantikazik-valentin-napon-parjaval-az-oltari-csajok-sztarja-der-zsolt.htmlMáshogyan értelmezik a Valentin-napot az Oltári csajok sztárjai, míg Dér Zsolt kiemelt jelentőséget tulajdonít az ünnepnek, addig a sorozat Pirosát alakító színésznő, Michl Juli ilyenkor inkább anti-Valentin-napot tart. TV + Sztárok--Műsorvezetőként debütál Kollányi Zsuzsi, saját műsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180213-musorvezetokent-debutal-kollanyi-zsuzsi-sajat-musort-kapott.htmlMűsorvezető lesz a Sztárban sztár egykori szereplőjéből, Kollányi Zsuzsiból. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoPapi végzettséget szerez A Dal zsűritagja, Mező Misihttp://www.life.hu/sztarok/20180213-papi-vegzettseget-szerez-a-dal-zsuritagja-mezo-misi.htmlHamarosan papi végzettséget szerez a Magna Cum Laude frontembere, A Dal zsűritagja, Mező Misi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.