Paul Cattermole, az S Club 7 sztárja csődbe ment, zacskós levesen él és munkát sem kap

csőd pénz S Club 7 munkakeresés Paul Cattermole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Cattermole, az S Club 7 egykori énekese csődbe ment. Egy talkshow-ban beszélt arról, hogy már rendes ételt sem tud venni magának, sőt a rajta lévő ruhát is a műsor készítői vették neki.

"Nem szeretném azt mondani, hogy az volt a tökéletes élet (a zenekarral), hiszen nem könnyű a popszakma. Kívülről teljesen másnak tűnik, mint belülről" - mondta a Loose Women talkshowban Paul Cattermole, az S club 7 sztárja, aki annyira elszegényedett, hogy jelenleg rendes ételt sem tud venni magának, zacskós levesen él -írja a Dailymail. Három fiú volt a bandában, ő volt a barna hajú, fehér bőrű sárc.

Paul Cattermole, az S Club 7 sztárja csődbe ment, zacskós levesen él és munkát sem kap Forrás: Getty Images, Twitter/Paul Cattermole

Az S Club 7-t valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, hiszen világszerte 10 milió albumot adtak el, sőt saját TV műsoruk is volt fénykorukban. Az együttesből Cattermole 2002-ben szállt ki, mostanában pedig sehol nem kap munkát. Azt mondja, hogy a 2015-ös S Club 7 turné sem tudta megmenteni, csődbe ment, így egy fillérje sem maradt. Azt is bevallotta, hogy a rajta lévő felsőt is a műsor készítői fizették, ő ugyanis nem engedhette meg magának, hogy új ruhát vegyen.

Olyannyira nem tud megélni egykori hírnevéből, hogy eddig senki nem akart neki munkát adni. Többféle TV-s produkcióba jelentkezett, például a Celebrity Big Brother vagy a Dancing on Ice is elutasította, elkeseredésében már díjait is megpróbálta eladni, ám ez nem sikerült. Úgy tűnik azonban, hogy nemcsak a munkával áll hadilábon, hanem a magánélete sem alakul jól. A show-ban azt nyilatkozta: édesanyja támogatja őt, de szeretne már egy nőt társként is látni az életében.

Cseke Katinkának beszólt egy férfi testsúlya miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180214-cseke-katinkanak-beszolt-egy-ferfi-sulyfeleslege-miatt.htmlÖrökké bennemarad Cseke Katinkában az, amit akkor érzett, amikor beszólt neki egy férfi testsúlya miatt: porig alázta. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt az öregedésről: "Én már nem szeretek tükörbe nézni"http://www.life.hu/sztarok/20180214-meszaros-arpad-zsolt-az-oregedesrol-en-mar-nem-szeretek-tukorbe-nezni.htmlNem szereti tükörképét az immár 43 éves Mészáros Árpád Zsolt. A színész azt mondja, már rosszindulatú kollégái is megjegyezték, hogy rosszul néz ki. TV + Sztárok--Viaszbaba: börtönbe záratná volt szerelmét, Krencsey Hellát a leszbikus magyar színésznő http://www.life.hu/sztarok/20180214-viaszbaba-bortonbe-zaratna-volt-szerelmet-krencsey-hellat-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlNyolc évig tartó szerelem után a leszbikus magyar színésznő 8 évre börtönbe küldené egykori párját. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea utazással lepte meg Bochkor Gábort: Bonnba küldte édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-varkonyi-andrea-utazassal-lepte-meg-bochkor-gabort-bonnba-kuldte.htmlVárkonyi Andrea a Micsoda Nők! című műsorában árulta el, mivel ajándékozta meg Bochkor Gábort: jobbat keresve sem találhatott volna. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea utazással lepte meg Bochkor Gábort: Bonnba küldte édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180213-varkonyi-andrea-utazassal-lepte-meg-bochkor-gabort-bonnba-kuldte.htmlVárkonyi Andrea a Micsoda Nők! című műsorában árulta el, mivel ajándékozta meg Bochkor Gábort: jobbat keresve sem találhatott volna. TV + SztárokOrigoA Modern Talking énekesébe, Thomas Andersbe volt szerelmes Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180214-a-modern-talking-enekesebe-thomas-andersbe-volt-szerelmes-schobert-norbert.htmlA Micsoda Nők! Valentin-napi kiadásának egyik meghívott vendége Schobert Norbi volt. A fitneszguru saját bevallása és Rubint Réka szerint is nagyon romantikus, de most egy vicces múltbeli titkot is elárult. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.