Allen Leech, a Downton Abbey színésze megkérte barátnője, Jessica Herman kezét

esküvő Allen Leech Downton Abbey Jessica Herman sorozat színész lánykérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkérte barátnője kezét Allen Leech, akit a Downton Abbey-ből is ismerhetnek a magyar sorozatkedvelők. Barátnője, Jessica Herman amerikai színésznő Valentin-napon mondott igent.

"Köszönöm, hogy igent mondtál, és a legboldogabbá tettél" - írta Valentin-napi posztjához a Downton Abbey Tom Bransonjaként ismert Allen Leech, aki barátnője, Jessica Herman amerikai színésznő kezét kérte meg.

A pár egyébként már dolgozott együtt is a Modern család és az American Crime Story-ban. Úgy tűnik nagyon boldog a 36 éves ír színész, ráadásul nem csak az eljegyzés miatt van okuk az örömre, hiszen mindkettőjük karrierje szépen ível felvelé.

Benkő László máján tavaly találtak rákos daganatot, megműtötték és meggyógyulthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-benko-laszlo-majan-tavaly-talaltak-rakos-daganatot-megmutottek-es-meggyogyult.htmlTavaly nyáron diagnosztizáltak májdaganatot Benkő Lászlónál, az Omega együttes billentyűsénél. Megműtötték, hosszú terápián van túl, már jól érzi magát és a színpadra is visszatér. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoKate Upton fotózáson meztelenül esett a sziklák közé, életveszélyben volthttp://www.life.hu/sztarok/20180215-kate-upton-fotozason-meztelenul-esett-a-sziklak-koze-eletveszelyben-volt.htmlA Sports Illustrated tengerparti fotózásán esett a sziklák közé a meztelenül pózoló Kate Upton, a világ egyik legkeresettebb modellje. TV + SztárokOrigoCombfixben, mély dekoltázzsal Valentin-napozott Kiszel Tünde: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180215-combfixben-mely-dekoltazzsal-valentin-napozott-kiszel-tunde.htmlKiszel Tünde szexi szerelésben köszöntötte rajongóit Valentin-nap alkalmából: combfixben és kieső mellekkel pózolt. TV + SztárokOrigoVajna Timi szerelmes poszttal üzent Andy Vajnának: „Örökké szeretlek”http://www.life.hu/sztarok/20180215-vajna-timi-szerelmes-poszttal-uzent-andy-vajnanak-orokke-szeretlek.htmlVajna Timi a messzi távolból próbálja helyrehozni kapcsolatát, személyes találkozás híján szerelmes poszttal üzent drága Andyjének: "Örökké szeretlek" - írta Timi a közös képhez. TV + SztárokOrigoHosszú évekig egy férfiba volt szerelmes Schober Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180215-hosszu-evekig-egy-ferfiba-volt-szerelmes-schober-norbi.htmlSchober Norbi hosszú időn keresztül szerelmes volt Thomas Andersbe, a Modern Talking énekesébe. Azt azonban nem tudta, hogy imádatának tárgya férfi! Norbi a Micsoda nők! című műsorban mesélte el az elképesztő sztorit.TV + SztárokOrigoMost már biztos: Hosszú Katinka és Shane Tusup elválnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180215-hosszu-katinka-es-shane-tusup-elvalnak.htmlA Blikk úgy tudja, hogy Hosszú Katinka beadta a válókeresetet. Az olimpiai bajnok úszónő és edzője négy és fél évig voltak házasok. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.