Majka egy applikáció segítségével 20 évvel megfiatalította Tillát

applikáció fiatal Tilla Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi, hogy néz ki Till Attila azon a fotón, melyen Majka 20 évesre varázsolta egy applikáció segítségével. 

Till Attila közösségi oldalára tette fel azt a fotót, melyet Majka készített róla. A zenész egy applikáció segítségével fiatalította meg a műsorvezetőt. Állítólag így nézhetett ki 20 évesen.

Újra 20 éves vagyok!!! Majka varázsolt át egy appal. Hahaha :)))

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Laci énekes közösségi oldalán mutatta meg kidolgozott felsőtestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180216-gaspar-laci-enekes-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-kidolgozott-felsotestet.htmlGáspár Laci Valentin-nap alkalmából mutatta meg követőinek a közösségi oldalán, hogy már nem az a mackós énekes, aki annak idején megkapta az Év férfi hangja díjat. TV + Sztárok--Lara Flynn Boyle az autójában húzott meg egy whiskys üveget, arcát alig lehet felismernihttp://www.life.hu/sztarok/20180216-lara-flynn-boyle-az-autojaban-huzott-meg-egy-whiskys-uveget-arcat-alig-lehet-felismerni.htmlBeült autójába és üvegből vedelte a whisky-t Lara Flyn Boyle, a Twhin Peaks sorozat sztárja. A lesifotókon alig lehet felismerni plasztikai műtétei miatt. TV + Sztárok--Hódi Pamela lehet, hogy újra szerelmes: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-hodi-pamela-lehet-hogy-ujra-szerelmes.htmlHódi Pamela ugyan nem azért vendégeskedett a Mokkában, hogy esetleges új szerelméről beszéljen, de a műsorvezetőknek egyből feltűnt a boldogsága, és rákérdeztek ennek okára! TV + SztárokOrigoRodrigo Alves, az élő Ken baba már nem ismeri fel saját arcát a tükörbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-rodrigo-alves-az-elo-ken-baba-mar-nem-ismeri-fel-sajat-arcat-a-tukorben.htmlAz élő Ken babaként ismert Rodrigo Alves legutóbb 4 bordáját vetette ki, és úgy tűnt, elégedett azzal a külsővel, amit megálmodott magának. Most azonban azt javasolta Lauren Goodgernek, ne kövesse a példáját. TV + Sztárok--Csobot Adél és Istenes Bence szerint rendben van a meztelenség a gyerek előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180216-csobot-adel-es-istenes-bence-szerint-rendben-van-a-meztelenseg-a-gyerek-elott.htmlTöbbször posztolt már gyermekükkel közös meztelen képet Csobot Adél és Istenes Bence. Most elmondták a véleményüket a családi pucérkodásról, Istenes Bence apja és egy gyermekpszichológus is megszólalt. TV + Sztárok--Viaszbaba: a színésznő volt szerelme küzd az igazáért, hogy ne kerüljön börtönbehttp://www.life.hu/sztarok/20180216-viaszbaba-a-szineszno-volt-szerelme-kuzd-az-igazaert-hogy-ne-keruljon-bortonbe.htmlA leszbikus magyar színésznő beperelte egykori szerelmét, de Krencsey Hella nem adja fel. Leszögezte, küzdeni fog az igazáért, mert nem akar félelemben élni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.