Stohl András levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójához

Forrás: tv2 -
kerekesszék Mamma Mia! Stohl András megható előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érzelmes jelenetnek lehettek szemtanúi azok a nézők, akik hétvégén ott voltak Pécsett a Mamma Mia! színházi előadáson. Stohl András a fináléban levonult a színpadról és odament kerekesszékes rajongójához.

Emberi oldalát mutatta meg Stohl András a hétvégi Mamma mia! előadáson. A darab végén szokás szerint ismét felvonulhattak a nézők a színpadra, hogy a színészekkel együtt énekelhessék a Waterloo-t. A nagy ünneplés közepette a főszereplők arra lettek figyelmesek, hogy Stohl András egyszer csak lemegy a színpadról és odalép egy kerekesszékes fiúhoz.

Azt vettük észre, hogy Stohl udvariasan elnézést kér, lemegy a színpadról a kisfiúhoz, és vele fotózkodik. Annyira szép volt a gesztus, hogy mindenkit otthagyott, gondolom, érezte, hogy a gyereknek ez milyen fontos lenne. A főnököm beszólt a rádióba: Látod a Stohlt? Láttam. Akárki akármit mond, ő biztos, hogy Ember, így, nagybetűvel." – mesélte a Borsnak Hencz György ügyelő, majd bevallotta, nagyon meghatotta, amit látott. „Talán öregszem, kezdek szentimentális lenni, de megkönnyeztem a jelenetet. Annyit bántjuk, de az egyetlen volt, akinek eszébe jutott, hogy odamenjen a kissráchoz. Ennyire közvetlen máskor is. Ha kimegyünk hátul levegőzni, és valaki odajön, hogy csinálhatna-e egy fotót, még soha nem hallottam, hogy elküldte volna. Kedvesen mosolyog, aztán visszajön, és beszélgetünk tovább. Ő az, aki ha megkérdezi, hogy vagy, meg is várja a választ. Tényleg érdekli. Ő ilyen."

Stohl András emberi oldalát is megmutatta Forrás: tv2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.