Aradi Balázs, a Barátok közt sztárja hajéktalan lett: elárulta, miért

Forrás: Instagram/balazsaradi_vespin -
Aradi Balázs hajléktalan Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajléktalanként, egy kuka mellett áll Aradi Balázs: erről posztolt fotót a Barátok közt színésze, amely egy korábbi forgatáson készült. A sorozatban vált egy rövid időre hajléktalanná az RTL Klub sztárja.

Aradi Balázs, a Barátok közt színésze a minap egy fotóval lepte meg a rajongóit, a képen hajléktalanként egy kuka mellett áll. Természetesen az RTL Klub sztárja nem került az utcára, egy korábbi forgatásról osztott meg képet, amikor egy rövid időre hajléktalant játszott. A színész elmondta, miért került ilyen helyzetbe a karaktere.

Hajéktalan lett a Barátok közt sztárja Forrás: Instagram/balazsaradi_vespin

"Ez a felvétel abban az időszakban készült, amikor a sorozatban Linda és Balázs nagyon egymásra talált, és a lány mindenütt Balázst kereste. Az egyik részben még egy hajléktalanban is őt látta, aztán kiderült, hogy csak káprázott a szeme. Éppen azt szeretem nagyon a színészetben, hogy olyan élethelyzeteket próbálhatok ki, amelyeket különben sosem tapasztalnék meg. Kifejezetten csíptem, hogy hajléktalan lehettem, de örülök, hogy csak egy szerep erejéig kellett az utcán élnem" - mondta Balázs a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.