Diana exszeretője, James Hewitt lenne Harry herceg igazi apja?

"Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas " -
Diana James Hewitt Károly herceg apa Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg nem igazán hasonlít Károlyra, ezért indultak el pletykák arról, hogy nem is ő az igazi apja. Sokan úgy vélik, Diana volt szeretője, James Hewitt Harry egyik szülője, erről nyilatkozott most a hercegnő egykori komornyikja. 

Évek óta pletykálnak arról, hogy Harry herceg valójában nem Károly fia. Miután ugyanis nem volt valami boldog Diana és a herceg házassága, a hercegné más karjaiban keresett vigaszt, de Károly sem volt különb. Mivel nem voltak egymáshoz hűségesek, sokan hiszik, hogy Harry herceg valójában a palota lovaskapitányának a gyermeke, akivel Diana sok éven át csalta Károlyt.

Valóban Károly herceg Harry apja Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Az egykori komornyik, Paul Burrell most megszólalt erről a híresztelésről, és úgy döntött, egyszer és mindenkorra tisztázni akarja ezt a pletykát, ezért elmondta az igazságot. „Ő nem ismerte James Hewitt-tot, amikor Harry megszületett. Ez a tény" – árulta el az egykori komornyik. Remélhetőleg ezzel sikerül megállítania a pletykákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.