Mindenkit meglepett: 3 hónap ismeretség után, titokban ment férjhez Amy Schumer

Amy Schumer esküvő házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly májusban szakított Amy Schumer és Ben Hanisch. A színésznő nem búslakodott sokáig a két éves kapcsolata után, hamar rátalált a szerelem, és pár hónap ismeretség után már hozzá is ment új szerelméhez.

A telt idomait büszkén vállaló színésznő, Amy Schumer mindenkit meglepett, amikor teljesen váratlanul esküvői fotókat posztolt az Instagramra.

Yup

@ amyschumer által megosztott bejegyzés,


Csak egy hónapja vállalta fel új párkapcsolatát májjusi szakítása után, így senki sem gondolta, hogy máris házasság lesz az új szerelemből. Amy újdonsült párja Chris Fischer séf, november óta vannak együtt. Az esküvőt Malibun tartották, szűk körben.

A Dal 2018: ezért tűnt el a műsor után az AWS frontemberehttp://www.life.hu/sztarok/20180218-a-dal-2018-ezert-tunt-el-a-musor-utan-az-aws-frontembere.htmlA Dal második középdöntőjében az AWS kapta legtöbbb pontot, ők így biztos továbbjutóként elvihetik a metált a fináléba. A zenekar frontembere, Örs a szereplésük után eltűnt. Hogy miért, azt az AWS tagjai elmondták a Life.hu-nak.TV + SztárokOrigoA Dal 2018: Horváth Tomi evőeszközökkel készül az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20180218-a-dal-2018-horvath-tomi-evoeszkozokkel-keszul-az-euroviziora.htmlHorváth Tamás a vigaszágról, a közönségnek köszönhetően jutott A Dal fináléjába Meggyfa című dalával, amiben különleges hangszerként kanalak is csendülnek. A Life.hu-nak Tomi elmondta, miért tett evőeszközöket a dalába, és azt ius megígérte az óriási rajongótáborának, hogy mindent meg fog tenni a győzelemért.TV + SztárokÍgy él most Noszály Sándor, az egykori Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-igy-el-most-noszaly-sandor-az-egykori-nagy-o.htmlMár nem hajszolja a szerelmet az egykori Nagy Ő című műsor főszereplője, Noszály Sándor, akinek a boldogságot kislánya, Szonja jelenti. TV + Sztárok--Diana halálának pillanatairól mesélt megtörten egykori komornyikja, Paul Burrellhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-diana-halalanak-pillanatairol-meselt-megtorten-egykori-komornyikja-paul-burrell.htmlPaul Burrell egykori komornyik egy ausztrál tévéműsorban elárulta, hogyan élte meg Diana halálát. TV + Sztárok--Elbúcsúzott a nézőktől Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180218-elbucsuzott-a-nezoktol-dobo-kata.htmlUtolsó részéhez érkezett tegnap este a Korhatáros szerelem. Dobó Kata a közösségi oldalán búcsúzott a nézőktől.TV + SztárokOrigoKibékült párjával L.L. Junior, újra jegyben járnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-kibekult-parjaval-l-l-junior-ujra-jegyben-jarnak.htmlIgen viharos L.L. Junior és Kinga szerelme. Még február elején szakítottak, de már nem először. A lány most maga tudatatta, hogy kibékültek, és megint jegyben járnak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.