Viaszbaba - Színésznőt szerettem színésznő leszbikus Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azzal leplezi le saját magát a leszbikus magyar díva, hogy feljelentette egykori szerelmét, a ViaszBaba - SzínészNŐt szerettem címő könyv szerzőjét, Krencsey Hellát.

Már csak hat hét, és mindenki megtudja, ki az az elismert magyar színésznő, aki 8 évig leszbikus kapacsolatban élt a nála 20 évvel fiatalabb, csinos Krencsey Hellával. Ameddig együtt voltak, a díva rendszerese bántalmazta a lányt verbálisan és fizikailag is. A sérüléseiről fényképeket is készített, de könyvében is mindent részletesen leír. Ennek ellenére a színésznő feljelentette Hellát, párkapcsolati erőszak miatt. Szerencsétlenségére pont ez a tárgyalás hozza a nyakára a bajt. Amikor a bíróságon meg kell jelennie, már nem titkolhatja tovább kilétét.

Krencsey Hella, a leszbikus színésznő szerelme Forrás: Mokka

"Az első tárgyaláson kiderül a neve. Már a bírósági folyosón felismerik az emberek. Hiába bujkál most, ezt jogilag nem úszhatja meg! A közvélemény hamarosan megtudja, ki ő. A kapcsolati erőszak háromtól öt évig terjedő letöltendő börtönbüntetéssel jár. A vádirat szerint az ügyész akár nyolc évet is elfogadhatónak tart büntetésnek számomra" - nyilatkozta a fiatal nő a Ripostnak.

A Dal 2018: megvannak a döntősökhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-a-dal-2018-megvannak-a-dontosok.htmlMegvan a nyolc legjobb, közülük kerül majd ki az a szerencsés, aki Magyarországot képviselheti az Eurovízión. TV + SztárokOrigoGyászol a híres magyar divattervező, Herczeg Zoli. Elveszítette nagymamájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-gyaszol-a-hires-magyar-divattervezo-herczeg-zoli.htmlHerczeg Zoli gyászol: elhunyt a nagymamája.TV + SztárokJennifer Aniston és férje, Justin Theroux nem is voltak házasok? Mindenkit átvágtak?http://www.life.hu/sztarok/20180217-jennifer-aniston-es-ferje-justin-theroux-nem-is-voltak-hazasok.htmlHárom év párkapcsolat és két év házasság után válik a sztárpár, Jennifer Aniston és Justin Theroux, vagy mégsem? Állítólag nem is voltak házasok. TV + Sztárok--Szűcs Juditról azt terjesztették, hogy pornófilmben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-szucs-juditrol-azt-terjesztettek-hogy-pornofilmben-szerepelt.htmlSzűcs Judith a 80-as évek egyik legkedveltebb énekesnője és szexszimbóluma volt. Nem csoda, hogy pornóbotrányba keveredett, ami ismét felütötte a fejét. TV + Sztárok--Kulcsár Edina előnytelen fotót posztolt, szerelme, Csuti teljesen kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-kulcsar-edina-elonytelen-fotot-posztolt.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti edzőtermi képet posztoltak: a fotó nem túl előnyös, a férfi teljesen kiakadt, amiért Edina fel merte tenni közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoKelemen Anna megmutatta rajongása tárgyát, Jared Letóval közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-kelemen-anna-megmutatta-rajongasa-targyat.htmlKelemen Anna imádja a szép pasikat, közülük is Jared Letót, akiről ismét közös fotót posztolt.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.