Viaszbaba - SzínészNŐt szerettem: ekkor derül ki a leszbikus magyar díva neve

2018.02.18. 07:43

Azzal leplezi le saját magát a leszbikus magyar díva, hogy feljelentette egykori szerelmét, a ViaszBaba - SzínészNŐt szerettem címő könyv szerzőjét, Krencsey Hellát.

Már csak hat hét, és mindenki megtudja, ki az az elismert magyar színésznő, aki 8 évig leszbikus kapacsolatban élt a nála 20 évvel fiatalabb, csinos Krencsey Hellával. Ameddig együtt voltak, a díva rendszerese bántalmazta a lányt verbálisan és fizikailag is. A sérüléseiről fényképeket is készített, de könyvében is mindent részletesen leír. Ennek ellenére a színésznő feljelentette Hellát, párkapcsolati erőszak miatt. Szerencsétlenségére pont ez a tárgyalás hozza a nyakára a bajt. Amikor a bíróságon meg kell jelennie, már nem titkolhatja tovább kilétét.

Krencsey Hella, a leszbikus színésznő szerelmeForrás: Mokka

"Az első tárgyaláson kiderül a neve. Már a bírósági folyosón felismerik az emberek. Hiába bujkál most, ezt jogilag nem úszhatja meg! A közvélemény hamarosan megtudja, ki ő. A kapcsolati erőszak háromtól öt évig terjedő letöltendő börtönbüntetéssel jár. A vádirat szerint az ügyész akár nyolc évet is elfogadhatónak tart büntetésnek számomra" - nyilatkozta a fiatal nő a Ripostnak.Krencsey HellaleszbikusszínésznőViaszbaba - Színésznőt szerettem