Hugh Grant várandós szerelme tündökölt a BAFTA-gálán: fotó

Forrás: Jeff Spicer/Getty Images/2018 Getty Images/Jeff Spicer -
BAFTA 2018 feleség Hugh Grant várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündökölt a kismama.

Az 57 éves Hugh Grant is tiszteletét tette a BAFTA-gálán, és nem egyedül érkezett: szerelmét is magával vitte. Mindketten feketében feszítettek a vörös szőnyeges fotózáson, de ennél szembetűnőbb dolog is volt a kinézetükben: a színész párja terhespocakot villantott. Eddig sem volt titok, hogy az 57 éves Hugh Grant ismét apai örömök elé néz, és a párját elnézve, már nem is lehet sok a terhességből. A színésznek és Anna Ebersteinnek ő lesz a harmadik közös gyermeke, Hugh Grant így már ötszörös apa lesz!

Hugh Grant várandós felesége tündökölt Forrás: Jeff Spicer/Getty Images/2018 Getty Images/Jeff Spicer
Taylor Swift vonzza a lesifotósokat és túl épületet vásárol fel a környéken - a szomszédok nem nézik jó szemmelhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-taylor-swift-vonzza-a-lesifotosokat-es-tul-epuletet-vasarol-fel-a-kornyeken-a-szomszedok-nem-nezik.htmlTúl sok ingatlant vásárolt fel Tribecában Taylor Swift, jelenléte pedig vonzza a lesifotósokat és a rajongókat. A szomszédok aggódnak, felháborodásukat fejezték ki. TV + SztárokOrigo4 évet is kaphat: továbbra is ártatlannak vallja magát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-4-evet-is-kaphat-tovabbra-is-artatlannak-vallja-magat-oszter-sandor.htmlOszter Sándort befolyásolással és üzérkedéssel vádolja a bíróság, ő mégis nyugodt, el sem tudja képzelni, hogy börtönbe kerüljön. TV + Sztárok--Borbély Alexandrát, a Testről és lélekről színésznőjét a film után többen autistának véltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-borbely-alexandrat-a-testrol-es-lelekrol-szinesznojet-a-film-utan-tobben-autistanak-veltek.htmlBorbély Alexandra, az Oscar-díjra jelölt Testről és lélekről című film főszereplője az RTL Klub Portré című műsorában beszélt arról, hogy többen autistának vélték, nem gondolták, hogy csupán szerepet játszik. Azt is megosztotta a nézőkkel, hogyan köszöntötte édesapja, amikor megtudta: lánya Hollywoodba megy. TV + Sztárok--Tóth Vera megköszönte a rádióknak, hogy nem játsszák a dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20180219-toth-vera-megkoszonte-a-radioknak-hogy-nem-jatsszak-a-dalait.htmlTóth Vera megelégelte, hogy évek óta nem játsszák a hazai rádiók a dalait, most közösségi oldalán fakadt ki. TV + SztárokOrigoPártos Csillának és fiának hamarosan ki kell költöznie Pécsi Ildikó házábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-partos-csillanak-es-fianak-hamarosan-ki-kell-koltoznie-pecsi-ildiko-ingatlanabol.htmlFolytatódik a háború Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között. Sok éve tart már, de nem találnak megoldást. Pártos Csilla csak azt szeretné, ha nem kerülnének utcára, Pécsi Ildikó azonban ki akarja költöztetni őket a lakásból. A megállapodás lenne a jó megoldás, de egyelőre ez lehetetlen. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huNagymamaszerepeket kap az egykori gyereksztár, Megan Followshttp://www.life.hu/sztarok/20180218-nagymamaszerepeket-kap-az-egykori-gyereksztar-megan-follows.htmlImmár 49 esztendős az Anna című sorozat gyermekszereplője, Megan Follows. A színésznő ma is remekül néz ki és azt sem bánja, ha nagymamát kell alakítani a filmekben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.