Cheryl Cole szakításának híre óta először posztolt az Instagram-oldalára

Liam Payne Cheryl Cole szakítás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híresztelések szerint Cheryl Cole és Liam Payne szakítottak. Egyelőre egyik sztár sem kommentálta a híreszteléseket sőt, Cheryl még az Instagramról is visszavonult, de most megtörte a csendet.

A héten kapott szárnyra az a pletyka, hogy Cheryl Cole és Liam Payne szakítottak. A sztárpárnak van egy közös gyermeke, aki még csak 11 hónapos. Egyelőre egyikük sem erősítette meg, vagy cáfolta a híreszteléseket, Cheryl pedig mély hallgatásba burkolózott, még posztolni se posztolt, de most megtörte a csendet, legalábbis Instagram-oldalán.

Cheryl Cole és Liam Payne Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Hamarosan ugyanis nyilvánosság elé is kell állnia, mivel megnyílik Newcastle-ben egy jótékonysági központja, az ezzel kapcsolatos híreket osztotta meg az Instagarom, és erről fog beszélni két tévéműsorban is. Valószínűleg ott nem fogja tudni elkerülni a magánéletével kapcsolatos kérdéseket sem...

Cheryl (@cherylofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.