Élete első színházi szerepléről posztolt Szandi: így nézett ki 30 éve

Forrás: Facebook / Szandi -
fotó színház Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kivételes fotót osztott meg Facebook-oldalán Szandi a követőivel: 30 éve készült a kép róla élete első színházi szerepében.

Úgy tűnik, Szandi nagyon szeret nosztalgiázni, hiszen nem ez volt az első eset, hogy évtizedekkel ezelőtti képet mutatott az életéből. Korábban férjével közös múltidéző fotót posztolt, ezúttal pedig 30 évvel ezelőtti önmagát mutatta meg a rajongóinak. Élete első színházi szerepének jelmezében készült a közös fotó Bihari Zoltánnal, a rockszínház akkori táncosával.

30 évvel ezelőtti fotót posztolt Szandi Forrás: Facebook / Szandi

"A minap találtam ezt a képet, ami pontosan 30 évvel ezelőtt, 1988-ban készült. Kislányként nővéremmel, Vikivel rengeteg időt töltöttünk együtt, még a Rock színházba, a próbáira is elkísértem. Amikor Miklós Tibor (sajnos ma már nincs köztünk), a művészeti vezető meghallotta, amikor a szünetben magamban énekelgettem, felajánlotta, hogy szerepelhetek a Bestiák és a Nyomorultak című musicalekben. Így történt, hogy 12 évesen, egy évvel az első lemezem megjelenése előtt szinte az egész nyarat Szegeden töltöttem" - írta Szandi a kép mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.