Erzsébet királynő királyi család Károly herceg Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család tagjai csak annyit osztanak meg a napi programjukból a nyilvánossággal, amennyit szeretnének, így pontosan senki nem tudja, hogyan is telik egy napjuk. Végre kiderült.

Gyakran látjuk a királyi család tagjait, de csak akkor, amikor valamilyen hivatalos programon vesznek részt. Az azonban titok, hogy mit is csinálnak a zárt ajtók mögött. Az biztos, hogy a királynő otthon sem pihen, olyan szorgosan dolgozik, mint egy méhecske, de azért a többiek sem tétlenkednek, ugyan Erzsébet nyomába nem érhetnek.

Ezt csinálja egész nap a királyi család Forrás: AFP

Ő ugyanis minden reggel fél nyolckor ébred, és az egész napja papírmunkával és találkozókkal telik: megválaszolja a leveleket, dokumentálja a lovagokat, később pedig vezetőkkel, diplomatákkal találkozik. Mindenkire 20 perc jut, és amikor mindezekkel végzett, sétál egyet a kutyáival. Este pedig még egy jelentést is készít a parlamenti eljárásokról.

Károly herceg ezzel szemben manapság már csak néhány jótékonysági szervezetet irányít, ezen kívül kertészkedik és könyvet ír. Vilmos herceg csak a hivatalos feladataival foglalkozik nap közben, egyébként pedig az apaszerepre koncentrál. Katalin elsősorban főállású anya, de több hivatalos feladatot is ellát – írja a Mirror.

Itt él a brit uralkodó - II. Erzsébet királynő palotái és kastélyai

Egy igazi uralkodó nem csupán egy vagy két kastéllyal rendelkezik. Nincs ezzel másként az angol királynő, II. Erzsébet sem. Többet közülük csak pár alkalommal használ egy évben, de talán pont ez adja azt a fajta romantikájukat, mellyel még magasztosabbá válnak az alattvalók szemében. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Hiába kérte meg barátnője kezét Zámbó Krisztián, nem kapott választhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-hiaba-kerte-meg-baratnoje-kezet-zambo-krisztian-nem-kapott-valaszt.htmlZámbó Krisztián megkérte kedvese kezét, ám Zsuzsi egészen eddig még nem mondott neki igent, így egyelőre az is kérdéses, mikor kerül sor az esküvőre. TV + Sztárok--Súlya miatt alázták meg Cseke Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180220-cseke-katinkat-a-sulya-miatt-alaztak-meg.htmlCseke Katinka Várkonyi Andrea műsorában vallott őszintén arról, micsoda megaláztatás érte őt évekkel ezelőtt: úgy meglepődött a sértő szavakon, hogy meg sem tudott szólalni.TV + SztárokOrigoBrutális gyémántgyűrűt posztolt Vajna Timi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-brutalis-gyemantgyurut-posztolt-vajna-timi-foto.htmlHatalmas gyémántgyűrűt villantott az Instagramon Vajna Timi. Rajongói is elámultak, ám akadt olyan, aki egyből azt kérdezte, vajon kitől kapta... TV + SztárokOrigoA kamerák előtt kaptak röhögőgörcsöt A mi kis falunk sztárjai - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-a-kamerak-elott-kaptak-rohogogorcsot-a-mi-kis-falunk-sztarjai-video.htmlEgy remek összeállítást készített a színészek bakijairól az RTL Klub A mi kis falunk című sorozat legutóbbi részének forgatásáról. TV + Sztárok--Másfél évvel válása után még mindig szingli Drew Barrymorehttp://www.life.hu/sztarok/20180219-masfel-evvel-valasa-utan-meg-mindig-szingli-drew-barrymore-randi.htmlÚgy tűnik, továbbra is szingliként tengeti életét Drew Barrymore, aki másfél évvel ezelőtt vált el harmadik férjétől. TV + Sztárok--John Travolta tegnap ünnepelte 64. születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180219-john-travolta-tegnap-unnepelte-64-szuletesnapjat.htmlJohn Travolta színész vasárnap ünnepelte 64. születésnapját. Ebből az alkalomból összeszedtünk néhány filmet, amiben nem lehet nem szeretni őt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.