A jegygyűrű nem tartozik a közös vagyonhoz, így Jennifer Aniston a válás után is megtartja

jegygyűrű házasság válás vagyon Justin Theroux ügyvéd Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, hogy érzelmi vagy anyagi okok maitt nem akar megválni jegygyűrűjétől Jennifer Aniston, mindössze annyit tudni, hogy megtartja a válás után az 500 ezer dollárt érő 8 karátos gyémántot.

Jennifer Aniston és Justin Theroux egy hete jelentették be válásukat, amelyről máris számos pletyka szárnyra kapott. Jennifert például látták Pharrell Williams-szel, amint bizalmas csókot váltottak.

Jennifer Aniston 8 karátos jegygyűrűje 500 ezer dollárt ér Forrás: FilmMagic/2015 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff

Most pedigarról cikkezett a Dialymail, hogy a színésznő a válás után nem hajlandó megválni 500 ezer dollárt érő, 8 karátos jegygyűrűjétől. Arról szonban nem szól a fáma, hogy ennek hátterében érzelmi vagy anyagi okok állnak. Mindenesetre az igaz, hogy Jennifernek nem kell aggódnia a pénz miatt, hiszen a Forbes magazin 200 millió dollárra becsülte vagyonát, míg Theroux nem büszkélkedhet ekkora bankszámlával.

David Glass ügyvéd szerint a pár kötött házassági szerződést, azonban az nem terjed ki a gyűrűre, magántulajdonnak számít.

Vajna Timi gyerekkori képet posztolt: nincs megelégedve akkori kinézetévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-vajna-timi-gyerekkori-kepet-posztolt-nincs-megelegedve-akkori-kinezetevel.htmlVajna Timi szinte rosszul lett, amikor egy oviskori képére bukkant. „Úgy néztem ki, mint egy fiú" – siránkozott. TV + SztárokOrigoVadonatúj luxusautóban feszít Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180222-vadonatuj-luxusautoban-feszit-rubint-reka-fotok.htmlBoldogságtól sugárzó arccal töltötte fel legújabb képeit a Facebookra Rubint Réka. A fitneszmami ezúttal egy új luxusautóval járja az országot. TV + SztárokOrigoAmerikába utazik Andy Vajna az Oscar-díjátadórahttp://www.life.hu/sztarok/20180222-amerikaba-utazik-andy-vajna-az-oscar-dijatadora.htmlAmióta a Story Gálán Andy Vajna az asszisztensével vett részt, felesége Timi többször is hangot adott szomorúságának Instagramján, sőt, arról is posztolt, hogy férjét örökké szeretni fogja. TV + SztárokOrigoGyilkosság miatt hallgatták ki Németh Kristófothttp://www.life.hu/sztarok/20180222-gyilkossag-miatt-hallgattak-ki-nemeth-kristofot-onnan-ismeri-doszpot-peter.htmlNémeth Kristóf, a Fórum Színház igazgatója A Hűtlenség ára díszbemutatóján mesélt egy különösen induló barátságról. Elárulta, Doszpot Péter egykori nyomozóval nem akárhogy került kapcsolatba, és arról is beszélt, hogy azóta jó barátok. TV + SztárokOrigoSelyemruhában mutatta meg kerekedő pocakját Eva Longoria - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-selyemruhaban-mutatta-meg-kerekedo-pocakjat-eva-longoria-foto.html42 éves, babát vár és csak úgy sugárzik a boldogságtól: Eva Longoria egy lenge selyemruhában mutatta meg kerekedő pocakját. TV + Sztárok--Zseniális videó jelent meg Swaney Elizabeth-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-zsenialis-video-jelent-meg-swaney-elizabethrol.htmlBeindult a mémgyár Swaney Elizabeth meglehetősen gyenge olimpiai fellépése után: vicces videó került fel róla a közösségi oldalra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.