gyilkosság Németh Kristóf Doszpot Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf, a Fórum Színház igazgatója A Hűtlenség ára díszbemutatóján mesélt egy különösen induló barátságról. Elárulta, Doszpot Péter egykori nyomozóval nem akárhogy került kapcsolatba, és arról is beszélt, hogy azóta jó barátok. 

Terhességet hazudik Kornélnak az Oltári csajok Rózsájahttp://www.life.hu/sztarok/20180221-terhesseget-hazudik-kornelnak-az-oltari-csajok-rozsaja-rtl.htmlCselszövések sorának lehetünk tanúi az RTL 2 Oltári csajok sorozatában. TV + SztárokOrigoEdzés utáni fotót posztolt Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180221-edzes-utani-fotot-posztolt-hosszu-katinka-uszono.htmlNehéz időszakon van túl Hosszú Katinka, akinek házassága válsága után a sportkarrierjében isdöntéseket kellett hoznia. TV + Sztárok--Kiderült, ki a Konyhafőnök harmadik zsűritagja!http://www.life.hu/sztarok/20180221-kiderult-ki-lesz-a-konyhafonok-harmadik-zsuritagja.htmlEgyütt a Konyhafőnök zsűrije! Kiderült, hogy ki csatlakozik Fördős Zéhez és Gáspár Beához az RTL Klub népszerű gasztro realityjében. A Konyhafőnök 7. szériájának ítésze, a Michelin-csillagos fiatal séf, Rácz Jenő! TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup válnak: hatalmas vagyonon osztoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180216-hosszu-katinka-uszono-es-shane-tusup-valnak-hatalmas-vagyonon-osztoznak.htmlAhogy írtunk is róla, a hírek szerint most már biztosan vége Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságának. Az úszónő beadta a válókeresetet, edzőjével négy és fél évig voltak házasok. A legfrissebb információk már a vagyonmegosztásról szólnak. TV + Sztárok--Ernyey Béla színész megmutatta 38 évvel fiatalabb feleségét Balaton Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20180221-a-dining-guide-ev-etterme-dijatado-galajan-fotoztak-le-ernyei-bela-szineszt-es-fiatal-feleseget.htmlGyönyörű feleségével vett részt a Dining Guide Díjátadó Gálán Ernyey Béla. Az esményről fotókat is közzé tett a hivatalos Facebook-oldalán. TV + Sztárok--Ismeretlen vezette VV Fanni autóját a lány halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-valaki-vezette-vv-fanni-autojat-a-lany-halala-utan-es-tilosban-parkolt.htmlMág mindig nincs meg a november eltűnt Novozánszki Fanni holtteste. Bár a gyilkossággal gyanúsított férfi előzetesben van, rengeteg a rejtélya bűneset körül. Most például arról lehet olvasni, hogy "rejtélyes sofőr" vezette a lány eltűnése után az autóját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.