Galambos Lajos lakáséttermet nyit, ahol ő maga fog főzni és zenélni rajongóinak

Forrás: RTL Klub -
étterem zene Galambos Lajos lakásétterem főzés gasztronómia Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi nem szakad el a zenétől, mégis új területre téved, hiszen lakáséttermet nyit, ahol nemcsak zenél, de ő maga főz majd azoknak, akik asztalt foglalnak. 

"Arra gondoltam, hogy csinálok egy lakáséttermet. Az ingatlan már megvan hozzá, én főznék, és persze lesz egy csapatnyi segítségem is. A vacsora után pedig jöhet a zene, és arra is lesz lehetőség, hogy beszélgessek a vendégekkel és meghallgassam, milyen muzsikát szeretnének" - mesélte a Borsnak terveit Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos, aki már a Hal a torán című műsorban is megcsillogtatta főzőtudományát.

Zenél és főz is majd lakáséttermében Galambos Lajos Forrás: RTL Klub

Azt mondja, rengeteg lekötött fellépése van már erre az évre, de még közelebb szeretne kerülni a közönséghez, azt az egy széksornyi távolságot is le akarja küzedni. Ezért gondolt a lakásétteremre, amivel - mint mondja - elsődleges célja nem a pénzkeresés lenne. És bár lakásétteremnek titulálja vállalkozását, mégis akár 80-100 főt is vendégül láthat majd.

Lajcsi úgy tervezi, hogy csütörtökön és pénteken lesz majd a budapesti étteremben, és persze szombaton rendezvényekkor. De gondolkodik még hétfői kabarésműsorban és vasárnapi, gyermekeknek szóló bábelőadásban is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.