Shane Tusupnak több Hosszú Katinkához köthető tetoválása van, mi lesz velük a válás után?

úszás házasság válás szerelem Hosszú Katinka Shane Tusup sport tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több tetoválás borítja Shane Tusup testét, ezek közül jónéhány is válófélben lévő feleségéhez, Hosszú Katinkához köthető. Kérdés, vajon eltávolíttatja-e miután hivatalosan is véget ér házasságuk?

Többek között Hosszú Katinka világcsúcsai, házasságkötésük dátuma és feleségének neve is Shane Tusup testén látható, ugyanis testoválásaiban mindegyiket megörökítette. Kérdés, hogy a válás után is megtartja-e őket.

A Bors megkérdezete Hevesi Kriszta szexuálpszichológust arról, hogyan kezdhet majd a sztáredző új párkapcsolatot a tetoválásokkal. Míg egy átlagembernél problémát jelentene, addig szerinte Shane esetében könnyedén építhet valaki így kapcsolatot, hiszen róla mindenki tudja, hogy Katinka férje volt. Az is igaz, hogy közös vállalkozásuk miatt nem tudnak majd teljesen elszakadni.

Shane Tusup például Hosszú Katinka világcsúcsának emlékét is magán hordja Forrás: Instagram/tusup11

"Ennél sokkal problémásabb lehet a másik fél számára, hogy a közvélemény még sokáig egy párként fogja kezelni Shane-t és Katinkát. Valamint az, hogy mindenki az úszónőhöz hasonlítja majd az új barátnőt" - fejtette ki véleményét a szexuálpszichológus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.