Tűz ütött ki Somló Tamás házában

Fotó: Hajdú D. András /Origo -
Somló Tamás tűz zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somló Tamás hagyatékának egyik felbecsülhetetlen darabja megsemmisült.

A zenész özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér és közös kislányuk, Lili épségben megúszták a tűzesetet, ám a történtek sokkos állapotot idéztek elő a fiatalasszonynál - tudta meg a Ripost.

"Éjszaka tűz volt a házunkban: a bejárati ajtónál kigyulladtak a kukák. Porig égett Tomi oldtimer motorja, csak a váz maradt belőle. Lent állt a földszinten. Hatalmas pánik volt hajnali háromkor, füst és fojtó szag gomolygott mindenhol" - mondta el a lapnak Gyöngyvér. "Tizenöt tűzoltó és megannyi rendőr vonult ki. Borzasztóan megviselt a tűzeset! Rögtön az jutott eszembe, hogy az ember simán eléghet az otthonában egy ilyen helyzetben. A motor pedig egy pótolhatatlan, felbecsülhetetlen értékű darab volt" - tette hozzá.

Fotó: Hajdú D. András /Origo

Köböl Anitával boronálták össze a követői Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-kobol-anitaval-boronaltak-ossze-a-kovetoi-berki-krisztiant-katona-renata-helyett.htmlEgy közös szelfit néztek be a rajongók: azt hitték, Katona Renáta van a képen, holott nem: Köböl Anita volt az és egy műsorra hívták fel a követők figyelmét. TV + SztárokOrigoTóth Gabi és Krausz Gábor, a Séfek séfe sztárja egy pár? Árulkodó fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-toth-gabi-es-krausz-gabor-a-sefek-sefe-sztarja-egy-par-arulkodo-fotok.htmlTóth Gabi nem szingli többé? Krausz Gáborral sejtelmes üzeneteket váltanak a közösségi oldalaikon.TV + Sztárok--Oroszlán Szonja 3 éve él Philadelphiában, most filmszerepet kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-oroszlan-szonja-3-eve-el-philadelphiaban-most-filmszerepet-kapott.htmlOroszlán Szonja akkor sem csügged, ha éppen nem kap színészi feladatokat Philadelphiában, ahol már 3 éve él. A Valami Amerika 3. bemutatójára hazautazott, és azt is elárulta, hogy az Egyesült Államokban filmszerepet kapott egy sci-fi-ben. TV + Sztárok--Így vallott szerelmet a nyilvánosság előtt Berki Krisztián férjezett szerelme, Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-igy-vallott-szerelmet-a-nyilvanossag-elott-berki-krisztian-ferjezett-szerelme-katona-renata.htmlBerki Krisztián szerelméről, Katona Renátáról kiderült, hogy még férjnél van. A fiatal szépség kapott hideget-meleget a kommentelőktől. Így üzent azoknak, akik rossz szemmel nézik házasságából való kilépését.TV + SztárokOrigoKate Middleton hennafestést kapott kézfejére Sunderlandben (Videó)http://www.life.hu/sztarok/20180223-kate-middleton-hennafestest-kapott-kezfejere-sunderlandben-video.htmlKate Middleton és Vilmos herceg a várandós hercegné gömbölyödő pocakja ellenére is rengeteg programon vesz részt. Most egy pillanatra azt hittük, megszegte a királyi család szabályait és tetováltatott, azonban csak egy hennafestés díszeleg kezén, a mű elkészültéről pedig videó is került fel a netre. TV + Sztárok--Megható: így emlékezett meg Tahi Tóth Lászlóról egykori barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-meghato-igy-emlekezett-meg-tahi-toth-laszlorol-egykori-baratja.htmlBalázs Péter emlékezett meg a TV2 reggeli műsorában barátjáról és pályatársáról, a tegnap elhunyt Tahi Tóth Lászlóról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.