Félretett pénzét éli fel Janics Natasa, de készül a következő olimpiára

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Dusev-Janics Natasa olimpia kajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben költözött Bulgáriába Dusev-Janics Natasa és férje. A sportoló arról mesélt, milyen az életük külföldön.

Janics Natasa tavaly decemberben költözött családjával Bulgáriába, ott készül a következő olimpiára, ami 2020-ban lesz Tokióban.

Janics Natasa készül a következő olimpiára Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Csak ez van a fejemben, mindent megteszek érte. Jó az idő, 14-15 fok van, nyugodtan vízre lehet szállni. Ha pedig szél van, a konditeremben, szárazon készülök" - mesélte Story magazinnak Natasa, aki jelenleg tartalékaiból él, ugyanis az anyagi helyeztén is meglátszik, hogy a legutóbbi olimpián nem hozta a kitűzött eredményeket.

Janics azt mondja, Bulgáriában kevesebbe kerül az élet, kevesebbet kell költeniük, mint itthon. Főznek rájuk, van mosó- és szárítógépe, jól elvannak ott hárman. 2016-ban Natasát meg kellett műteni, súlyos betegséget diagnosztizáltak nála, de sikerült meggyógyulnia. Most azon dolgozik, hogy visszanyerje régi formáját, mindent megtesz azért, hogy újra ő legyen a legjobb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.