Dr. Magyar György pereskedés Pécsi Ildikó fordulat Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben attól volt hangos a sajtó, hogy Pécsi Ildikó nem könyörül meg unokáján és egykori menyén, Pártos Csillán: lekapcsoltatja a gázt a lakásban, ahol élnek. A színésznő azonban nem tud ilyen eljárásról - írja a Ripost.

A lapnak a művésznő ügyvédje, dr. Magyar György nyilatkozott.

"Ügyfelemnek, Pécsi Ildikónak semmiféle ismeretanyaga nincsen a közművekkel kapcsolatos problémáról. Amennyiben igaz az újságban megjelent eset, akkor lehetséges, hogy azt a volt házastársak és jogi képviselőik kezelhették" - mondta a lapnak az ügyvéd, aki hallotta, hogy Pártos Csilla hajlandó lenne megyegyezni az évek óta tartó pereskedés után, de ezzel kapcsolatban még nem kapott megkeresést.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó évek óta pereskednek Fotó: MTI/Zih Zsolt

Dr. Magyar arra is kitért, hogy szerinte Pártos miért üzenget a sajtón keresztül:
"Korábban is akként nyilatkoztam, hogy az ügyvédi hivatásra vonatkozó etikai szabályok szerint a hozzám érkező hivatalos megkeresés, vagy ajánlat egészen biztosan megválaszolásra fog kerülni részünkről, arra érdemben válaszolni fogunk. A mai napig semmiféle megkeresés nem érkezett irodámba. Megemlítem, hogy a sajtón keresztül történő üzengetés aggályos, és nem tartozik az etikus, illetőleg elegáns ügyvitel körébe. Megjegyzem, hogy létezik lakáskiürítési per, amelyben Pártos Csilla meglátásom szerint vesztésre áll, és ez lehet a motivációja a sajtón keresztül történő érzelmi húrok pengetésének."

Nem tartott soká a szerelem: Baukó Éva ismét szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180225-nem-tartott-soka-a-szerelem-bauko-eva-ismet-szingli.htmlBaukó Éva január végén vallotta be, hogy újra szerelmes. "Van egy férfi az életemben, aki iránt mélyebb érzéseket táplálok" - mondta akkor. Nos, úgy tűnik, a nagy érzések egy hónap alatt el is múltak. A ValóVilág egykori botrányhősnője azt is elárulta, hogy mi volt a gond.TV + Sztárok--Újra szerelmes a TV2 csinos műsorvezetője, Szabó Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20180225-ujra-szerelmes-a-tv2-csinos-musorvezetoje-szabo-dora.htmlSzabó Dóra a Jóban Rosszban egykori színésznője, a Mokka műsorvezetője ismét boldog. Az egyedül töltött évek után végre társra talált.TV + Sztárok--Így néz ki bikiniben Berki Krisztián új barátnője, Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180225-igy-nez-ki-bikiniben-berki-krisztian-uj-baratnoje-katona-renata.htmlBerki Krisztián a napokban vállalta fel új párkapcsolatát: hatalmas szerelemben él a Mazsival, azaz Katona Renátával. A csinos üzletasszonynak két jólmenő cukrászdája van, és nagyon csinos is.TV + Sztárok--A hóban vetkőzött le Demcsák Zsuzsa: megmutatta idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180225-a-hoban-vetkozott-le-demcsak-zsuzsa-megmutatta-idomait.htmlDemcsák Zsuzsa imádja a telet, nem árt neki a hideg: egy jakuzzi szélén pózolva mutatta meg bikinis testét. TV + SztárokOrigoKiderült, ki Kenderesi Tamás barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180224-kenderesi-tamas-es-szilovics-fanni-osszejottek.htmlMár nem szingli Kenderesi Tamás, olimpiai bronzérmes úszónk. Újra összejött a Győr kézliabdacsapatának balátlövőjével, Szilovics Fannival.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA Dal 2018: sokkot kaptak a győztes zenekar, az AWS tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180225-a-dal-2018-sokkot-kaptak-a-gyoztes-zenekar-az-aws-tagjai.htmlA 63. Eurovíziós Dalfesztiválon, Portugáliában az AWS fogja képviselni Magyarországot. Az együttes a A Dal fináléja után nyilatkozott. Elmondták, miért voltak annyira sokkos állapotban, amikor megtudták, ők mehetnek Lisszabonba. TV + Sztárok--


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.