Ambrus Attila találkozott azzal a rendőrnővel, akire fegyvert fogott

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
rendőrnő fegyver Viszkis Ambrus Attila áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila mióta kijött a börtönből, próbál jó útra térni, és azon igyekszik, hogy kijavítsa a múltban elkövetett hibáit. Erre volt esélye nemrég, amikor egyik áldozata, egy rendőrnő odament hozzá egy rendezvényen.

Nehéz lehet azoknak az embereknek végignézni a Viszkis sikerét, akik átélték Ambrus egy-egy bankrablását. Ha pisztolyt fognak ugyanis az emberre, az sosem jó érzés. Ezt próbálja is megértetni az emberekkel a Viszkis, akitől közönségtalálkozóin gyakran kérdezik meg azt, milyen valakire fegyvert fogni. Az egyik rendezvényen Ambrus Attila találkozott egyik áldozatával is, egy rendőrnővel, akinél még nem gyógyultak be teljesen a régi sebek.

Ambrus Attila találkozott egykori áldozatával Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Harmincat lőttem az ajtóba, miközben a kulcs a zsebemben volt, csak kicsit be voltam b*szva és nem emlékeztem rá.

Borsnak

Ambrus Attila szerint az a különbség közte és a celebek között, hogy ő ért dolgokhoz


Az Appra magyar!-ban kérdezték Ambrus Attilát arról, hogyan tudott beilleszkedni a szabadulása után a társadalomba, de ő nemcsak erről beszélt, a celebekről is kifejtette a véleményét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.