fehérnemű Tücsi fotó Sofron István szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy csipke melltartó és néhány szivecske: így bújik egymáshoz az ágyban Tücsi és jégkorongozó kedvese, Sofron István.

A következő képhez szavak sem kellenek: Tücsi és párja ennél szerelmesebbek és vágytól túlfűtöttebbek már nem is lehetnének.

Tücsi és párja, Sofron istván Forrás: Insta Story

Berki Krisztián családi fotót tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-berki-krisztian-csaladi-fotot-tett-kozze-foto.htmlBerki Krisztián szerelmes és ezt naponta többször is a tudtunkra adja. Bár szerelmét szerette volna megóvni a nyilvánosságtól, előszeretettel rakják ki közösségi oldalaikra a szerelmes fotókat. Ezúttal úgy pózoltak, mintha máris egy család lennének.TV + SztárokOrigoKiderült, hol dobhatták a Dunába Novozánszky, VV Fanni testéthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-kiderult-hol-dobhattak-a-dunaba-vv-fanni-testet.htmlMint azt a Life. hu is megírta, VV azaz Novozánszky Fanni eltűnését november végén jelentette családja. A fiatal lány azóta sem került elő, állítólagos gyilkosát pedig még tavaly év végén előzetes letartórztatásba helyezték. A férfi nem ismeri el tettét. A fiatal lány meggyilkolásáról különböző teórák vannak, ám a holttest még nem került elő.TV + Sztárok--Tóth Gabi és Krausz Gábor, a Séfek séfe sztárja egy pár? Árulkodó fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-toth-gabi-es-krausz-gabor-a-sefek-sefe-sztarja-egy-par-arulkodo-fotok.htmlTóth Gabi nem szingli többé? Krausz Gáborral sejtelmes üzeneteket váltanak a közösségi oldalaikon.TV + Sztárok--Kelemen Annát szétszedték a kommentelők, amiért indulni akar a választásokonhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kelemen-annat-szetszedtek-a-kommentelok-amiert-kepviselokent-indul.htmlKelemen Anna képviselőként indul, ezt közösségi oldalán jelentette be. Követőit igencsak megosztotta a hír: kap hideget-meleget.TV + Sztárok--Shane Tusup tanítványaival és munkával vigasztalódik Hosszú Katinkával való szakítása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-shane-tusup-tanitvanyaival-es-munkaval-vigasztalodik.htmlTanítványai körében ismét mosolyog Shane Tusup, aki a munkába temetkezik Hosszú Katinkával történt szakítása után. TV + Sztárok--Gyászol a híres magyar divattervező, Herczeg Zoli. Elveszítette nagymamájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180217-gyaszol-a-hires-magyar-divattervezo-herczeg-zoli.htmlHerczeg Zoli gyászol: elhunyt a nagymamája.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.