Halálfélelméről vallott Nánási Pál

extrém videó Nánási Pál félelem Bajusztria Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál szembenézett félelmével Dubajban és belevágott egy elképesztő kalandba: a 42. emeletről vetette magát a mélybe.

Míg Ördög Nóra sógornőjével és a gyerekekkel Ausztriában síel, addig Nánási Pál az édesapjával épp Dubajt hódítja meg. A fotós ezúttal egy különleges kalandba is belevetette magát, szó szerint kiugrott az ablakon, két épületet összekötő vezetékhez rögzítve, a 42 emeletről vetette magát a mélybe.

Erősnek érzem magam. Meg tudom csinálni." – mondta már odafent Nánási Pál, aki láthatóan kissé megijedt.

Leérkezve azonban már boldogan mesélt édesapjának elképesztő élményéről.

Fú, ez nagyon kemény... Nagyon flottul ki van találva az egész, odavisznek busszal, a lift felvisz, csak két lépést kell tenni... Szenzációs, ahogy egyre közelebb mész, egyre inkább tör rád a frász. Felfektetnek egy műtőasztalra, kiveszik alólad az asztalt és zutty... Elképesztően elkezdtem parázni, akkor döbbensz rá, hogy maximálisan rájuk bíztad az életedet. Zseniális volt, annyira fantasztikus érzés, kicsit mintha madár lennél... Az első 3 másodperc nagyon félelmetes, de olyan kilátás van fent... Van benned abszolút halálfélelem."

A jelenet a 17. perctől látható.

Amerikában is bemutathatják a Jimmy-musicalthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-amerikaban-is-bemutathatjak-a-jimmy-musicalt.htmlHamarosan a tengerentúlon is bemutathatják a Jimmy-musicalt. Zámbó Árpy és Pintér Tibor lelkesen nyilatkozott a tervekről. TV + Sztárok--Megható: így emlékezett meg Tahi Tóth Lászlóról egykori barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-meghato-igy-emlekezett-meg-tahi-toth-laszlorol-egykori-baratja.htmlBalázs Péter emlékezett meg a TV2 reggeli műsorában barátjáról és pályatársáról, a tegnap elhunyt Tahi Tóth Lászlóról. TV + Sztárok--67 évesen dobta le a ruháit Jane Seymour - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-67-evesen-dobta-le-a-ruhait-jane-seymour-foto.html67 évesen is ledobta a ruhát Jane Seymour, aki ezzel a Playboy legidősebb modellje lett. TV + Sztárok--39 évesen első gyermekét várja Rachel McAdamshttp://www.life.hu/sztarok/20180223-39-evesen-elso-gyermeket-varja-rachel-mcadams-terhes.htmlSajtóértesülések szerint első gyermekét várja a Szerelmünk lapjai sztárja, Rachel McAdams. A színésznő egyelőre nem reagált a híresztelésre. TV + Sztárok--Szexi fehérneműben pózol Baukó Éva, közösségi oldalán mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-szexi-fehernemuben-pozol-bauko-eva-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-magat.htmlBaukó Éva ismét fehérneműben mutatta meg magát, ezúttal egy szexi, piros darabba bújt és az ágyból posztolt. TV + SztárokOrigoIszak Eszti lábfejéről kért képet egyik rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-iszak-eszti-labfejerol-kert-kepet-egy-rajongoja.htmlIszak Eszti elárulta, hogyan reagál a közösségi oldalára érkezett negatív kommentekre és mesélt arról is, milyen furcsa kérésekkel keresték már meg. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.