Kiss Ramóna volt a tavalyi év legtöbbet nézett tévés személyisége lett, megis sokan bántják

Forrás: Instagram / Kiss Ramóna -
bántás tv műsorvezető bántódás Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok köztben játszotta Szentmihályi Zsófi karakterét Kiss Ramóna. Miután kiszállt a sorozatból az RTL Klub műsorvezetői feladatokkal bízta meg. A nézőktől azonban kap hideget-meleget.

"16 évig Szentmihályi Zsófiként láttak a nézők, ami ugyan egy felvett szerep, színészi feladat, mégis sokak fejében a mai napig úgy élek, mint Zsófi, vele azonosítanak. Az utcán is így szólítanak sokan. Az X-Faktorban azonban meg kellett ismerniük az igazi Kiss Ramónát. Pár hónap, maximum pár év és megszoknak a nézők" - mondta a Borsnak Kiss Ramóna, aki több kritizáló megjegyezést is kapott az utóbbi időben. Hol a beszédstílusával, hol ruhájával, hol pedig frizurájával váltott ki nemtetszést a képernyő előtt ülőkből. A színész-műsorvezető azonban azt mondja: felkészült rá, hogy negatív véleményekkel is találkozik majd.

Kiss Ramóna úgy gondolja, a nézők majd megkedvelik Forrás: Instagram / Kiss Ramóna

Ennek ellenére a Marketing és Média magazin adatai alapján ő volt tavaly az a képernyős, akit a legtöbbet néztek. Ő vezette például az X-faktor, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort is, és olyanokat előzött meg mint Liptai Claudia vagy éppen Ördög Nóra.

Az RTL Klubnál Herman Péter ötlete volt, hogy műsorvezetőként is képernyőre álljon Kiss Ramóna. Azt mondja, hogy Ramóna bűbájos és tehetséges, sokszínű és nem erőszakos, könnyű vele azonosulni.

Csocsesz a Muzsika TV-n tér vissza a képernyőre, klarinétját is előveszihttp://www.life.hu/sztarok/20180227-csocsesz-a-muzsika-tv-n-ter-vissza-a-kepernyore-klarinetjat-is-eloveszi.htmlCsocsesz, a hazai mulatós zene egyik vezéralakja hamarosan visszatér a képernyőre, a Muzsika TV-n találkozohatnak majd vele a rajongók és azok, akik imádják a mulatós zenére ropni. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó a szentesi strandról posztolt fürdőruhás fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-keresztes-ildiko-a-szentesi-strandrol-posztolt-furdoruhas-fotot.htmlKeresztes Ildikó fürdőruhás fotót posztolt Facebook-oldalára. A szentesi strandon pihent. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEd Sheeran mégsem énekel Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-ed-sheeran-megsem-enekel-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlTévedtek, akik azt hitték, Ed Sheeran fog énekelni Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Az énekes most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Berki Krisztián barátnője, Katona Renáta azt üzeni a fanyalgóknak, hogy ne foglalkozzanak velükhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-berki-krisztian-baratnoje-azt-uzeni-a-fanyalgoknak-hogy-ne-foglalkozzanak-veluk.htmlBerki Krisztián és barátnője már nem rejtőzködnek, ezúttal egy reggeli műsorban beszéltek arról, hogy milyen a szerelmük, és mennyire foglalkoztatja, vagy zavarja őket az a nagy figyelem, amit mostanában kapnak. TV + SztárokOrigoKöztudottan hisz az UFO-kban Robbie Williams, most elmondta, hogyan találkozott velükhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-koztudottan-hisz-az-ufo-kban-robbie-williams-most-elmondta-hogyan-talalkozott-veluk.htmlRobbi Williams énekest senkinek sem kell bemutatni, és azt is sokan tudják róla, hogy hisz az ufókban. Most egy tévéműsorban beszélt arról, hogyan és hol találkozott velük. TV + Sztárok--Nekiment A Dal zsűrijének Horváth Tamás, nem indul többé a versenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-nekiment-a-dal-zsurijenek-horvath-tamas-nem-indul-tobbe.htmlKiakadt Horváth Tamás, mert az énekes dalát A Dal zsűrije nem választotta be a legjobb 4 közé. Mint mondja, biztosan nem indul többet a versenyen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.