Félelmetes titkot árult el Dianáról egykori komornyikja, Paul Burrell

Forrás: Getty Images -
Diana hercegné Celeb vagyok, ments ki innen! titok Paul Burrell komornyik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana egykori komornyikja, Paul Burrell elárulta, a hercegné nem sokkal tragédiája előtt autójával balesetezett.

Újabb titkokat fecsegett ki a királyi család mindennapjairól Diana hercegné egykori komornyikja és barátja, Paul Burell, aki épp az ausztrál Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-ben szerepel. A műsorban most egy médium érkezése borzolta a kedélyeket. A férfi elvonult Burrellel, majd a szemébe nézve azt mondta, hogy tudja, hogy volt egy barátja, aki autóbalesetben életét vesztette. Majd rákérdezett, hogy jól látja-e, hogy valójában két baleset történt. Erre Burrell elsápadt, hirtelen rávágta, hogy nem, majd kis habozás után mégis bevallotta, hogy a médiumnak igaza van: Diana nem sokkal a baleset előtt összetörte az autóját.

Nagyon félt. Összetörte az autóját, nem tudott sehova menni, ráadásul a semmi középén történt. Kérdezte, hogy mit tegyen most. Mondtam, hogy keresse meg a legközelebbi hotelt és zárkózzon be a női WC-be, érte megyek. Az éjszaka közepén értem oda, értesítettük a rendőrséget és a palotát." - idézi Burrell szavait a DailyMail.

Paul Burrell újabb titkot fecsegett ki Dianáról Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.