Hódi Pamela őszintén beszélt Berki Krisztián és Katona Renáta kapcsolatáról

Forrás: TV2.hu -
Hódi Pamela Katona Renáta Berki Natasa Zselyke szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem örül annak Hódi Pamela, ha Berki Krisztián és Katona Renáta lájkszerzésre használja fel közös kislányukat, de reméli, hogy Berki és új társa boldogok lesznek egymással.

Hódi Pamela egy interjúban mesélt arról, hogyan érez Berki Krisztián és Katona Renáta kapcsolatát illetően. Örül az új szerelemnek, azonban az bántja, hogy volt párja és Mazsi - mint mondta - lájkszerzésre próbálja felahsználni közös gyermeküket, Natasa Zselykét, hiszen gyakran posztolnak képeket a hármasban töltött időről.

Hódi Pamela bízik benne, hogy Berki Krisztián megtalálta az igazit Forrás: TV2.hu

"Természetesen örülök, ha az édesapjával van, és távol álljon tőlem, hogy elszakítsam Natit az apukájától, de az nagyon nincs rendben, hogy miközben én abban a nyugodt hitben vagyok, hogy Krisztiánnal van a lányunk, egy kósza Instagram-posztból kell megtudnom, hogy az apja, ahelyett, hogy a gyerekkel lenne ebben a kis időben, inkább elment egy jót masszíroztatni, miközben új párja kocsikáztatja moziba nélküle a gyermekünket. Mindezt úgy, hogy nincs tudomásom róla, és többek között például nem tudom, hogy vezet, vagy hogyan kezel olyan helyzeteket, amikbe nyilvános helyeken kerülhet a kislányom, miközben ő felügyel rá" - mondta a TWN-nek adott interjújában Hódi Pamela, Berki Krisztián volt kedvese. Mazsi, azaz Renáta ezután el is távolította a képet.

Azt is elmondta, hogy örül Berki új kapcsolatának, azonban annak nem, hogy a férfi letiltotta a tőle érkező hívásokat, csak asszisztensén keresztül hajlandó vele kommunikálni. Reméli, hogy Berki és Renáta kapcsolatából még egyszer házasság is lehet, hozzátette: ez egyelőre nem lehetséges, hiszen Mazsi még házas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.