Hódi Pamela túl van egy fájdalmas szakításon: Berki után már volt egy kapcsolata

"Forrás: TV2.hu " -
Hódi Pamela szerelem sírás szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kereste a boldogságot Berki Krisztián után Hódi Pamela, de sajnos hiába hitte azt, hogy megtalálta, még nem érkezett el az ideje. Decemberben volt egy kapcsolata, aminek fájdalmas szakítás lett a vége: erről vallott az egyedülálló anyuka. 

Hódi Pamela és Berki Krisztián szeptemberben szakítottak végleg egymással, de egyelőre még nem sikerült rendezi minden felmerülő problémát kettejük között. A gyermekelhelyezés körül vannak nézeteltéréseik, mert, ahogy Pamela fogalmazott, Krisztián elképzelései szöges ellentétben állnak az övéivel.

Nagyon megsiratta szerelmét Hódi Pamela "Forrás: TV2.hu "

Nem ez az egyetlen dolog azonban, amivel Pamelának meg kellett küzdenie: egy nagyon fájdalmas szakításon is túl van. „

Ez most nagyon-nagyon más volt, most decemberben a szívem fájt nagyon.

TWN-

Pamelán látszott, hogy boldog, kapcsolatát mégsem kürtölte világggá


Hódi Pamela annak idején a Mokkában vendégeskedve titokzatoskodott esetleges új szerelmével kapcsolatban. Ugyan nem azért ment a reggeli műsorba, hogy erről beszéljen, de a műsorvezetőknek egyből feltűnt a boldogsága, és rákérdeztek ennek okára! Olvasd el erről a LIfe.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.