Klapka Sandy viszi tovább apja vállalkozását, az egykor befektetők nem hagyják békén

befektető Klapka György adósság Klapka Sandy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
14 hónapja temette el apját Klapka Sandy, apja régi befektetői azonban még mindig pénzt követelnek tőle, pedig az adósság keletkezésének idején még meg sem született. 

"Nem értem, hogy miért apám halála után jutnak az emberek eszébe a lezáratlan ügyek? Egyre több ilyen ember jelentkezik mostanában nálam. Biztos vannak olyanok, akik rossz tapasztalatokat szereztek apám üzleti ügyei kapcsán, de miért pont most?" - mondta a Borsnak adott interjújában Klapka Sandy, aki 14 hónapja temette el apját, Klapka Györgyöt, most pedig ő viszi tovább vállalkozását. "Persze nem szeretem az igazságtalanságot, de azt sem tartom igazságosnak, hogy nem akkor rendezték le a dolgokat, és csak most jelentkeznek. Apámról tudni lehetett, hogy mindig a vámházban volt, és bármikor fogadott ügyfeleket, vendégeket" - tette hozzá Sandy, akin olyan üzletekből származó adósságot követelnek apja egykori befektetői, amik akkor keletkeztek, amikor ő még meg sem született.

Klapka Sandyn keresik a pénzüket apja egykori hitelezői Forrás: TV2

Klapka Sandy a lapnak azt is elmondta, hogy sajnos ez az öröksége része, és már nem tudják kideríteni az igazságot, mindenesetre úgy látja, sokan próbálják kihasználni jóhiszeműségét.

Dobó Katát vérző szájjal fotózták le a Csak színház és más semmi forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-dobo-katat-verzo-szajjal-fotoztak-le-a-csak-szinhaz-es-mas-semmi-forgatasan.htmlDrámai felvételt osztott meg Dobó Kata a követőivel: vérző szájjal örökítették meg a színésznőt. TV + SztárokOrigoPlasztikai műtétről és aktfotókról beszélt Rába Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-plasztikai-mutetekrol-es-aktfotokrol-beszelt-raba-timea.htmlRába Tímea elárulta, soha nem volt plasztikai műtétje és 40 éves kor után már biztosan nem vetkőzne le egy férfi magazinnak sem. TV + Sztárok--4 évesen majdnem meghalt Borbás Marcsi, emiatt nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180302-4-evesen-majdnem-meghalt-borbas-marcsi-emiatt-nem-lehet-gyermeke.htmlNem karrierje miatt nem vállal gyermeket Borbás Marcsi, sokáig küzdött azért, hogy anya legyen, de egy gyerekkori betegség maitt le kellett mondania róla. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBereczki Zoltán szerint ekkor érkezik meg életébe a komoly kapcsolathttp://www.life.hu/sztarok/20180302-bereczki-zoltan-ugy-erzi-hamarosan-eljon-eletebe-a-komoly-kapcsolat.htmlBereczki Zoltán úgy érzi, eddig minden átmeneti volt az életében, de most, hogy hamarosan elkészül a lakása úgy érzi, jöhet a változás. Eljön hamarosan a komoly kapcsolat ideje is, de csak azután, hogy mindent sikerült elrendeznie. TV + Sztárok--Ezért nem utazott még el az Oscarra Borbély Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-ezert-nem-utazott-meg-el-az-oscarra-borbely-alexandra-glamour-gala.htmlBorbély Alexandra kapta a Glamour Az év színésznőjének járó díját. A színésznő hamarosan a filmes világ legnagyobb ünnepén, az Oscar-díjátadón is részt vehet, hiszen Enyedi Ildikó alkotását, a Testről és lélekről című filmet is jelölték az Oscarra. Kiderült azonban, hogy nyomós oka van rá, hogy egyelőre még nem repült el Los Angelesbe. A Life.hu riporterének most elárulta, miért van még itthon. TV + Sztárok--Anyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.