Pintér Tibor Joshi Bharatnak beszélt arról, miért futnak zátonyra kapcsolatai

Forrás: RTLKlub -
házasság válás Pintér Tibor szeretet szerelem Joshi Bharat kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válásáról és hivatásához füződő viszonyáról is beszélt Pintér Tibor Joshi Bharatnak. Úgy látja, feleségével sokszor elmentek egymás mellett. 

"Mindig fáradtan estem haza a munkából. Mindig csak a ló közelében találtam meg a békét. A családommal nem tudtam annyit beszélgetni. Mindig elkerültük egymást, elmentünk egymás mellett. Mindig mondtam nekik, hogy azért vagyok annyit lovak közelében, mert ott nyugszom meg. A feleségem pedig számon kérte, hogy miért nem otthon" - mesélte Joshi Bharatnak Pintér Tibor, aki hivatásához fűződő viszonyáról és válásáról is beszélt a műsorvezetőnek.

Azt is elmondta, hogy az otthon töltött időt főleg alvásra szánta, nem tudott elég időt tötleni családjával. Úgy látja nehéz megtalálni a helyes arányt a hivatás és a magánélet között, utólag tanul hibáiból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.