Tolvai Reni teljesen felismerhetetlen fotóján

fotó felismerhetetlen Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni Amerikába utazása előtt egy fotóval búcsúzott a rajongóitól: saját magáról rakott ki képet, de olyan, mintha nem is ő lenne. 

Tolvai Reni búcsút vett egy rövid időre az országtól, ugyanis mini amerikai turnéra készül: ezzel szeretné meglepni a kint élő magyarokat. Az énekesnő utazása előtt közzétett egy fotót is, ezzel köszönt el a követőktől, csakhogy a képen teljesen felismerhetetlen.

Tolvai Reni teljesen felismerhetetlen Forrás: Instagram/Tolvai Reni

Olyan, mintha nem is saját magáról mutatott volna fotót. Alaposan átalakult az énekesnő az amerikai turnéjára, és meglehetősen gyorsan sikerült neki egy teljesen új külsővel bemutatkoznia!

Tolvai Reni egy korábbi fotóján "Forrás: Tolvai Reni "
A színpadon lett rosszul az Oltári csajok Biancája, Danics Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-a-szinpadon-lett-rosszul-az-oltari-csajok-biancaja-danics-dora.htmlDanics Dóra az Oltári csajok című sorozatban is énekesnőt alakít, aki alaposan megbonyolítja mások életét hisztérikus természetével. Ráadásul a droghasználattól sem riad vissza: így történt az utóbbi részekben is. TV + SztárokOrigoÍgy imádja új szerelme Berki Krisztiánt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-glamour-women-of-the-year-igy-imadja-uj-szerelme-berki-krisztiant.htmlBerki Krisztián és új barátnője, Katona Renáta Mazsi minden alkalmat megragadnak, hogy bizonyítsák szerelmüket. Így tettek a GLAMOUR Women of the Year gálán is. TV + Sztárok--Sophia Vegas kivetette 4 bordáját, hogy tökéletes alakja legyen, előtte-utána fotókat mutatotthttp://www.life.hu/sztarok/20180301-sophia-vegas-kivette-4-bordajat-hogy-tokeletes-alakja-legyen-elotte-utana-fotokat-mutatott.htmlUltraszoros fűzőben és hatalmas mellekkel sétál az utcán Sophia Vegas, aki négy bordáját vetette ki azért, hogy elérje az áhított tökéletes alakot. Több előtte-utána fotót is mutatott közösségi oldalán, többek között a fenekéről is. TV + Sztárok--Sárosdi Lilla meglepődött Marton László visszatérésénhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-sarosdi-lilla-meglepodott-marton-laszlo-visszateresen.htmlMarton László a zaklatási botrány kirobbanása után eltűnt a színházakból és a nyilvánosság elől is, de most visszatér a rendezéshez. Sárosdi Lilla elmondta, mit érzett, mikor meghallotta ennek hírét. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor nyilatkozatot adott ki az Operettszínház közleménye utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-kerenyi-miklos-gabor-nyilatkozatot-adott-ki-az-operettszinhaz-kozlemenye-utan.htmlLezárult a belső vizsgálat Kerényi Miklós Gábor zaklatási ügyében. A színház közelményt adott ki, amire már KERO is reagált. TV + Sztárok--Hódi Pamela őszintén beszélt Berki Krisztián és Katona Renáta kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180301-hodi-pamela-oszinten-beszelt-berki-krisztian-es-katona-renata-kapcsolatarol.htmlNem örül annak Hódi Pamela, ha Berki Krisztián és Katona Renáta lájkszerzésre használja fel közös kislányukat, de reméli, hogy Berki és új társa boldogok lesznek egymással. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.