Való Világ 3 VV Milo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2004-ban, 18 éves korában nyerte meg a ValóVilág harmadik szériáját Gyukin Milován, azaz VV Milo. Azóta regeteg minden történt vele, nemrég egy fontos dolog matt utazott Afrikába.

Miló 12 éves korában kapta meg első kameráját, és azóta is a filmezésnek él. Rendezőnek tanul, hamarosan végez a mesterszakon. Vizsgafilmjének elkészítéséhez nemrég Afrikába, Malawiba utazott, ahol mélyszegénységben élő árvákról forgattott.

VV Milo filmrendező lesz, vizsgafilmjét Afikában forgatta Forrás: Milo / Facebook

"Én is a szüleim nélkül nőttem fel, bár sokáig nem fogalmazódott meg bennem, hogy árva vagyok, mert olyan védőháló volt körülöttem, hogy nem éreztem magam annak. De ahogy telt-múlt az idő, egyre jobban hasított belém ez az érzés, a filmes énem pedig be akarta mutatni, milyen az árvák élete. Emellett fontos felhívnunk a figyelmet arra, hogy egyes emberek nélkülöznek, de arra egyáltalán nem számítottam, amit innen 13 ezer kilométerre megtapasztaltam. Itt tényleg egyik napról a másikra élnek az emberek, de döbbenetes volt megtapasztalni, hogy mégis képesek mosolyogni. Be kell vallanom, igazi értékrendváltó út volt ez számunkra" - mesélte a Blikknek Milo, aki már két diplomát szerzett, és sokáig az RTL Klubnál dolgozott. A csatornánál végül álma megvalósítása miatt mondott fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.