Emma Watson új tetoválása gondolkodóba ejtette az újságírókat, egy kis hibát találtak benne

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
erőszak Emma Watson metoo bántalmazás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dicséretes, hogy Emma Watson meg merte mutatni azt a tetoválást, amely a nők elleni erőszakkal szembeni fellépést szimbolizálja. Az alkotás azonban hagy egy kis kívánnivalót maga után....

Time's up - így hangzik annak a mozgalomnak a neve, mely a nők elleni erőszak megállítása miatt jött létre a 'metoo' kampánnyal együtt. Emma Watson is ezt tetováltatta magára, ami már önmagában véve sem mindennapi dolog.

Emma Watson tetoválásával is a nők jogaiért állt ki Forrás: Getty Images

A Metro cikkéből azonban az is kiderül, hogy a vörös szőnyeg mellett ácsorgó újságírók nemcsak emiatt döbbentek meg egy kissé. A tetoválásból ugyanis hiányzik a kis aposztróf jel, így a színésznő karján ez olvasható: Times up.

Csak egy aposztróf hiányzik Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

Persze, azt is feltétlen meg kell jegyezni, hogy nehéz emiatt megbotránkozni, hiszen Emma Watson nemrégiben 1 milliárd fontot adományozott a szexuális zaklatás áldozatainak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.