Kiderült, miért mondták le Alföldi Róbert zalaegerszegi előadását

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
elmarad beszélgetés Zalaegerszeg Alföldi Róbert előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul lemondták Alföldi Róbert március végi zalaegerszegi előadását. Most kiderült, mi miatt kellett elhalasztani az eseményt.

Március 22-re beszélgetést hirdetett meg Alföldi Róberttel a zalaegerszegi Városi Hangverseny- és Kiállítóterem, amelyre már a jegyértékesítés is elkezdődött. Nemrég azonban technikai okokra hivatkozva lemondták a programot. Ezt követően megindultak a találgatások, hogy vajon mi állhat az elmaradt esemény hátterében.

Most az intézmény vezetője a Blikk kérdésére tiszta vizet öntött a pohárba.

A Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ folyamatosan készíti elő az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170 éves jubileumának programjait. Sajnos még most is vannak bizonytalanságok, így a március 15-i, délutáni csatabemutató, valamint az azt követő kiállítás és könyvbemutató sem tisztázódott, ezért nem is jelenhetett meg a műsorfüzet. Ugyanígy fixálásra vár a március 15-höz kapcsolódó történelmi konferencia is, melyet igyekszünk az előadók számára is megfelelő időpontban, március 15-höz legkorábban megtartani. Egyelőre két időpontot tudtunk lefoglalni: március 20. és március 22. Annak érdekében, hogy a jubileumi konferencia biztosan megvalósuljon, szabaddá tettük mindkét lehetséges napra a termet." – idézi a lap a válaszüzenetet.

Az intézmény vezetője ezt követően még hozzátette, a kellemetlenség miatt Alföldi Róbert részére 150 ezer forint + Áfa fájdalomdíjat határoztak meg és természetesen elnézést is kértek tőle.

Kiderült, miért mondták le a beszélgetést Alföldi Róberttel Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.