Jennifer Garner mém magyarázat Oscar 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitathatatlan, hogy az ide Oscar-gála egyik legnagyobb pillanata - természetesen a díjak átadásán túl - Jennifer Garner nem mindennpi arckifejezése volt, melyből mém is készült. A színésznő magyarázatot adott a történtekre. 

Hivatalos Instagram-oldalán adott választ Jennifer Garner arra, miért hagyta abba hirtelen a tapsot az Oscar-díjátadón. A pillanat egyébként annyira megtetszett a rajongóknak, hogy mém is készült belőle, amelyről mi is beszámoltunk.

Jennifer Garner Insta-story-ban narrálta a saját magáról készült felvételt, és követőinek nemcsak egy választ adott furcsa arckifejezésére, hanem rögtön hármat - írja a DailyStar. Íme:

Az első válasz A víz érintéséhez kötődött: "Gratulálok A víz érintése című filmnek! Talán egy hallal kellene randiznom!"

Így festett Jennifer Garner a 90. Oscar-gálán Forrás: FilmMagic/2018 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz

A második a tavalyi Oscar-bakihoz köthető, amikor a műsorvezető, Jimmy Kimmel rossz filmcímet olvasott fel a legjobb film kategóriában: "Hey Jimmy Kimmel, mi van a borítékodban? Várjunk csak, hol a borítékom?"

A harmadik megjegyzése is poénosra sikerült: "Alig várom, hogy Lena Dunhammel dolgozhassak! Várjunk csak, aláírtam a meztelenséggel kapcsolatos papírokat?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.