Bedrogozva vezetett Curtis: súlyosbítottak büntetésén

drog bíróság Curtis vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bedrogozva ütközött villanypóznának Curtis, büntetését súlyosbította másodfokon a bíróság: több mint 2 évre eltiltották a vezetéstől.

Egy oszlopnak csapódott két éve Curtis Budakalászon, szerencsére ő maga egy karcolás nélkül megúszta a balesetet, és senki másnak sem esett bántódása. A vizsgálatok során azonban kiderült, hogy a zenész nem volt teljesen tiszta, amikor vezetett: kokaint fogyasztott, mielőtt autóba ült. A zenész már leszögezte, vállalja a felelősséget tettéért. „Hálát adok a sorsnak, hogy nem egy embert gázoltam el. Azt nem tudnám feldolgozni"- mondta nem sokkal a baleset után, mostanra pedig már az ítélet is megszületett az ügyében.

Curtis több mint 2 év eltiltást kapott Forrás: Curtis/Instagram

Tavaly júniusban 300.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 2 hónap közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte a bíróság a rappert, ezt azonban most súlyosbították másodfokon. 500.000 Ft lett a pénzbüntetés, az eltiltás pedig 2 év 6 hónap – írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.