Élete egyik legnehezebb időszakáról vallott Cseke Katinka

válás Micsoda nők! Várkonyi Andreával szülés dráma vallomás Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka a kamerák előtt vallott őszintén élete egyik legnehezebb időszakáról.

Cseke Katinka a Micsoda nők! című műsorban vallott arról, hogy a szülés után mennyire nehéz időszakot kellett átvészelni. Teljesen elhagyta magát és a házassága is megromlott.

Egész életemben színésznő voltam és egyszer csak ott álltam egy non-kommunikatív csecsemővel és egy még non-kommunikatívabb táncos férjjel, aki elment reggel 9-kor, mert 10-től próbált és este éjfélkor jött haza. És ezt mi 3-4 évig játszottuk. Én azért hagytam el magam és azért voltam slampos, nem akartam semmit, mert egyszerűen nem találtam magamat... És akkor jöhetett volna bárki, aki azt mondja, fussál heti háromszor, mosd meg szépen a hajad, öltözz fel... Szerintem nagyon sok nő van még így, mint én" – árulta el Cseke Katinka, aki hozzátette, erre az időszakra a házassága is ráment. „El is váltam és egyedül maradtam egy gyerekkel."

Elképesztően sokat fogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180306-elkepesztoen-sokat-fogyott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlAlaposan lefogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi. Friss fotóján elképesztően karcsúnak tűnik. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee beszólt Szentpéteri Csillának: „Menjél vissza a kolostorba!"http://www.life.hu/sztarok/20180306-ganxsta-zolee-beszolt-szentpeteri-csillanak.htmlAz idei A Dal nagy vihart kavart a zenészek és művészek között: Szentpéteri Csilla durván beszólt a győztes együttesnek, Ganxsta Zolee meg Szentpéteri Csillának. TV + Sztárok--Hódi Pamela reagált Puzsér Róbert kirohanásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-hodi-pamela-reagalt-puzser-robert-kirohanasara-nati-berki-krisztian.htmlReagált Hódi Pamela Puzsér Róbert azon kirohanására, miszerint a kis Natiból szülei egyfajta bazári látványosságot gyártanak. TV + Sztárok--Bedrogozva vezetett Curtis: súlyosbítottak büntetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-bedrogozva-vezetett-curtis-sulyosbitottak-buntetesen.htmlBedrogozva ütközött villanypóznának Curtis, büntetését súlyosbította másodfokon a bíróság: több mint 2 évre eltiltották a vezetéstől. TV + SztárokThinkstockAmerikában él Tahi Tóth László féltestvére, nem tud eljönni a temetésrehttp://www.life.hu/sztarok/20180306-amerikaban-el-tahi-toth-laszlo-feltestvere-nem-tud-eljonni-a-temetesre.htmlKiderült, Tahi Tóth László édesapjának még az első szerelmétől született egy gyermeke. Tom jóban volt féltestvérével, de a temetésre nem tud hazautazni Amerikából. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoŐrjöngés miatt áll bíróság elé Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180306-orjonges-miatt-all-birosag-ele-shane-tusup.htmlTavaly áprilisban, a debreceni országos bajnokságon Shane Tusup nagyon messzire ment. A medence mellett fenyegette és lökdöste Darren Wardot, az Iron Aquatics edzőjét, mert nem nevezte be a versenyre a férfi váltót - tudta meg a Blikk. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.