Férje egyelőre nem engedi Szabó Zsófit lovagolni: nagyon félti

Szabó Zsófi szerelem sztáranyuka lovaglás féltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófit rettentően félti a férje, Zsolti, aki elárulta, egyelőre nem engedi meg a feleségének, hogy olyan veszélyes sportot űzzön újra, mint a lovaglás.

Szabó Zsófi és férje imádják a lovakat, olyannyira, hogy Zsolti versenyezni is szokott. Az RTL Klub Fókusz című műsorának stábja most elkísérte a kis családot a lovardába. Itt derült ki, hogy a csinos műsorvezető, aki mindössze 4 hónapja szült, nagyon irigy párjára, amiért ő lovagolhat.

Zsoltinak folyamatosan mondom, hogy alig várom, hogy lovagoljak, ő meg azt mondja, hogy nem." – mesélte a kamerák előtt Szabó Zsófi, mire Zsolti egyből rávágta, hogy azért mondja mindezt, mert nagyon félti. „Eddig is féltettelek, csak most már hatványozottan."

Da Vincihez hasonlítják Kálloy Molnár Péter tehetséges kisfiát, Pistithttp://www.life.hu/sztarok/20180306-da-vincihez-hasonlitjak-kalloy-molnar-peter-tehetseges-kisfiat-pistit.htmlSzakértők Leonardo da Vincihez hasonlítják Kálloy Molnár Péter tehetségesen festő fiát. Pistinek már saját kiállítása is van. TV + SztárokOrigoL.L. Junior kapcsolatáról nyilatkozott: Körtvélyessy Kingával most nagyon szeretik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20180306-l-l-junior-kortvelyessy-kingaval-valo-kapcsolatarol-nyilatkozott.htmlL.L. Junior tiszta vizet öntött a pohárba menyasszonyával kapcsolatban: elárult, hogy milyen most a viszonyuk. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella marihuánás felsőben vendégeskedett a tévében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-jakupcsek-gabriella-marihuanas-felsoben-vendegeskedett-a-teveben.htmlJakupcsek Gabriella érdekes felsőben jelent meg Bochkor Gábor műsorában: a mintája kísértetiesen hasonlít a marihuánára. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Hódi Pamela újra beszélnek egymással: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-berki-krisztian-es-hodi-pamela-ujra-beszelnek-egymassal.htmlBerki Krisztián és Pamela nem értenek teljesen egyet a gyermekelhelyezés kérdésében, és erről nyilatkoznak is. Krisztián most a Mokkában beszélt arról, hogyan is állnak a dolgok közte és volt párja között. TV + SztárokOrigoTolvai Reni anyukájával szelfizett a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-tolvai-reni-anyukajaval-szelfizett-a-tengerparton-bikini.htmlTolvai Reni megmutatta édesanyját, aki Amerikába is elkísérte őt. A tengerparton szelfiztek. TV + Sztárok--Elképesztően sokat fogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180306-elkepesztoen-sokat-fogyott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlAlaposan lefogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi. Friss fotóján elképesztően karcsúnak tűnik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.