Ganxsta Zolee beszólt Szentpéteri Csillának: „Menjél vissza a kolostorba!"

Ganxsta Zolee Szentpéteri Csilla A Dal 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei A Dal nagy vihart kavart a zenészek és művészek között: Szentpéteri Csilla durván beszólt a győztes együttesnek, Ganxsta Zolee meg Szentpéteri Csillának. 

Az AWS nevű zenekar nyerte A Dalt, vagyis ők lesznek azok, akik hazánkat képviselik az Eurovíziós Dalfesztiválon. Szentpéteri Csilla művésznőnek finoman szólva sem tetszett az együttes előadása, melynek Facebook-oldalán adott hangot.

Ganxsta Zolee beszólt Szentpéteri Csillának "Fotó: Polyák Attila - Origo "
Amerikában él Tahi Tóth László féltestvére, nem tud eljönni a temetésrehttp://www.life.hu/sztarok/20180306-amerikaban-el-tahi-toth-laszlo-feltestvere-nem-tud-eljonni-a-temetesre.htmlKiderült, Tahi Tóth László édesapjának még az első szerelmétől született egy gyermeke. Tom jóban volt féltestvérével, de a temetésre nem tud hazautazni Amerikából. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoNádai Anikót mindig segíti exe: sokat vigyáz a kisfiukrahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-nadai-anikot-mindig-segiti-exe-sokat-vigyaz-a-kisfiura.htmlNádai Anikó egyedül neveli a gyermekét, Patrikot, de szerencsére van segítsége: anyukáján kívül kisfiának apja is mindig ott van, ha kell. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBorbély Alexandra már ajánlatot is kapott Hollywoodtólhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-borbely-alexandra-mar-ajanlatot-is-kapott-hollywoodtol.htmlSajnos nem nyerte meg a Testről és lélekről a legjobb idegen nyelvű filmnek járó díjat, de már a jelölés is óriási büszkeség, és nagy eredmény. Borbély Alexandra biztosan profitál belőle, a hírek szerint ugyanis már meg is kereste őt néhány ügynök. TV + Sztárok--Nincs pénze a Neoton egykori énekesnőjének, Pál Évának: új zenekart alapítanahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-nincs-penze-a-neoton-egykori-enekesnojenek-pal-evanak.htmlA Neoton egykori alapító tagja és énekesnője, Pál Éva komoly anyagi nehézségekkel küzd: fűteni is alig tudott a télen. Elhatározta, ez így nem mehet tovább és úgy döntött, új Neotont alakít. TV + Sztárok--Őrjöngés miatt áll bíróság elé Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180306-orjonges-miatt-all-birosag-ele-shane-tusup.htmlTavaly áprilisban, a debreceni országos bajnokságon Shane Tusup nagyon messzire ment. A medence mellett fenyegette és lökdöste Darren Wardot, az Iron Aquatics edzőjét, mert nem nevezte be a versenyre a férfi váltót - tudta meg a Blikk. TV + Sztárok--Sztárcsemeték, akik átkozni fogják nevükért szüleiket: Mackópajtás és Rakétahttp://www.life.hu/sztarok/20180305-sztarcsemetek-akik-atkozni-fogjak-nevukert-szuleiket-mackopajtas-es-raketa.htmlValamiért a sztárok körében nem divat tisztességes nevet adni a gyerekeknek, és habár néhány nagyon édesnek hangzik, valószínűleg senki nem választaná magának. Ha felnőnek ugyanis, senki nem fogja őket komolyan venni. Ki bízna meg például olyasvalakiben, akit Mackópajtásnak vagy Rakétának hívnak? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.