Nádai Anikót mindig segíti exe: sokat vigyáz a kisfiukra

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
ex Nádai Anikó Kovács Dániel Richárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó egyedül neveli a gyermekét, Patrikot, de szerencsére van segítsége: anyukáján kívül kisfiának apja is mindig ott van, ha kell.

Nádai Anikó és egykor párja, Kovács Dániel Richárd 5 év után szakítottak egymással, de közös gyermekük, Patrik örökre összeköti őket. Mivel mindketten elfoglalt emberek, szükségük is van a másik segítségére, hiszen a tévézés nem a legkiszámíthatóbb munka. Szerencsére ebben az egy dologban nagyon megegyezik az elképzelésük, Dániel mindig segít, ha Anikónak szüksége lenne rá.

Nádai Anikónak mindig segít a gyermeke apja "Fotó: Szabó Gábor - Origo "

„Szerencsére van segítségem, elsősorban az édesanyám, és ebből az egy szempontból nem panaszkodhatom a fiam apukájára. Tényleg mindenben segít, odafigyel rá, és igazából ez egy hatalmas ajándék, ha jobban belegondolunk. Ha nekem is van valami esti munkám, vagy éppen meg kell jelennem egy rendezvényen, mindig készséggel vállalja a gyerekfelügyeletet" – mondta Anikó a Blikknek.

Nincs pénze a Neoton egykori énekesnőjének, Pál Évának: új zenekart alapítanahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-nincs-penze-a-neoton-egykori-enekesnojenek-pal-evanak.htmlA Neoton egykori alapító tagja és énekesnője, Pál Éva komoly anyagi nehézségekkel küzd: fűteni is alig tudott a télen. Elhatározta, ez így nem mehet tovább és úgy döntött, új Neotont alakít. TV + Sztárok--Gergely Róbert válik fiatal feleségétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-gergely-robert-valik-fiatal-felesegetol.htmlVálik Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea. Tíz éve ismerték meg egymást, és három éve házasodtak össze. Tavaly azonban már titokban különköltöztek - írja a Bors. TV + Sztárok--Őrjöngés miatt áll bíróság elé Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180306-orjonges-miatt-all-birosag-ele-shane-tusup.htmlTavaly áprilisban, a debreceni országos bajnokságon Shane Tusup nagyon messzire ment. A medence mellett fenyegette és lökdöste Darren Wardot, az Iron Aquatics edzőjét, mert nem nevezte be a versenyre a férfi váltót - tudta meg a Blikk. TV + Sztárok--Sztárcsemeték, akik átkozni fogják nevükért szüleiket: Mackópajtás és Rakétahttp://www.life.hu/sztarok/20180305-sztarcsemetek-akik-atkozni-fogjak-nevukert-szuleiket-mackopajtas-es-raketa.htmlValamiért a sztárok körében nem divat tisztességes nevet adni a gyerekeknek, és habár néhány nagyon édesnek hangzik, valószínűleg senki nem választaná magának. Ha felnőnek ugyanis, senki nem fogja őket komolyan venni. Ki bízna meg például olyasvalakiben, akit Mackópajtásnak vagy Rakétának hívnak? TV + Sztárok--Kiderült, miért mondták le Alföldi Róbert zalaegerszegi előadásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180305-kiderult-miert-mondtak-le-alfoldi-robert-zalaegerszegi-eloadasat.htmlVáratlanul lemondták Alföldi Róbert március végi zalaegerszegi előadását. Most kiderült, mi miatt kellett elhalasztani az eseményt. TV + Sztárok--Elhunyt a korábbi NBI-es focista, Murai-Kovács Szabolcshttp://www.life.hu/sztarok/20180305-elhunyt-a-korabbi-nbi-es-focista-murai-kovacs-szabolcs.html43 éves korában elhunyt a Stadler FC korábbi labdarúgója, Murai-Kovács Szabolcs. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.